dinsdag 13 september 2011

Dibi vangt alweer bot

De Groenlinks haatzaaier Tofik Dibi ving vandaag voor de tweede keer bot in de Tweede kamer voor zijn  Breivik debat aanvraag. Het kabinet had na zijn initiele aanvraag van vorige week, een brief naar de Tweede kamer gestuurd waarin zij uitleggen wat er reeds gedaan wordt om terrorisme te bestrijden, discriminatie en xenofobie tegen te gaan etc etc.

Alleen de Christen Unie stemde in, alle andere partijen gingen niet mee met deze waanzin van Dibi. De PVV had dit debat vorige week al van tafel geveegd, omdat zij al snel door de schunnige dubbele agenda van Tofik heen prikten.

Het enige doel van Dibi is om de schuld van de daden van de verknipte geest Breivik, in de schoenen te schuiven van Geert Wilders. U weet wel, de man die sinds zijn kritiek op de islam zijn leven niet meer zeker is. Tofik Dibi komt minstens 4x per dag op Twitter klaar met zijn nieuwe stokpaardje Breivik. Tofik is bang dat er in Nederland ook een Breivik rondloopt. Tja, daar weten Pim Fortuyn en Geert Wilders alles van. En PVV stemmers ook ondertussen, maar daar horen wij Tofik nooit over.

Dibi wilde in dit debat ook aan de kaak stellen 'hoe woede te kanaliseren'. Ik denk dat Dibi dit beter kan gaan onderzoeken in een psychiatrische kliniek, hoe men woede van individuele verknipte geesten kan kanaliseren. Dit durft Dibi waarschijnlijk niet aan, omdat hij dan grote kans maakt dat ze hem nooit meer laten gaan.Als afsluiting een treffend citaat van Donner:

"Verwarde eenlingen kunnen worden geïnspireerd door allerlei denkbeelden, niet specifiek anti-Islamitische en -linkse ideeën."
*Update 17.00 uur: Tofik Dibi doet alweer Huilie Huilie op Twitter na zijn afgang.