vrijdag 30 december 2011

Job gaat Wilders weer aanpakken!

Na Halsema, Dibi,  Peggold, Maorijnissen etc etc..  klimt nu Joppie weer eens op de barricade met de aankondiging dat hij de PVV aan gaat pakken. Slechts weinigen uit dit rijtje hebben ingezien dat Wilders 10 maten te groot voor hem/haar is.

Aan het eind van een dramatische PvdA jaar sluit Cohen af net als vorig jaar; "Wij gaan het volgend jaar nu echt anders doen en wij gaan die Wilders nog beter aanpakken".

Analyseren wat zij zelf fout doen is er niet bij natuurlijk. Het lijken net echt moslims, want die hebben vaak ook niet veel op met het fenomeen "hand in eigen boezem steken", net zo goed als de leider van de Partij van de Arabieren.

Wilders is de schuld van alles. Nee Job, Wilders is één van de gevolgen van jarenlang links faalbeleid. Uitkeringstrekkers stimuleren om een uitkering te blijven trekken en welvaart structureel weg laten trekken door kansloze allochtonen. Om maar even wat voorbeelden te noemen.  Dat zijn partij dit dik 10 jaar na Fortuyn nog steeds niet door heeft, werd eergisteren weer eens bewezen in het programma Nieuwsuur. Pvda lid Martijn van Dam deed een betoog om (potentieel) criminele allochtonen in bescherming te nemen m.b.t. de nieuwe PVV wet: "paspoort met proeftijd". Of in deze zelfde aflevering van Nieuwsuur, waar een PvdA burgemeester het weer eens opneemt voor reeds uitgeprocedeerde Somalische Qatkauwers!

Dit zijn slechts twee voorbeelden van landvernietiging uit de koker van de PvdA op één dag!
En dan durft Job ook nog te stellen dat hij PVV stemmers voor zijn partij (terug) wil winnen. LOL! De blinde naïviteit van links.. het blijft lachen!

Is het niet een beter idee voor Job om de SP eens aan te pakken? Aangezien veel PvdA stemmers nu trappen in de sprookjes die Roemer verteld, dat je oneindig een uitkering van hem kan krijgen? De "sociale" luchtbel, die Wilders zo door zal prikken tijdens de volgende verkiezingen, door simpelweg aan Emile te vragen waarvan Emilie dit rode tomatensprookje denkt te kunnen gaan financieren. Tja en Job? Die stond erbij en keer ernaar.

Wilders heeft er nu al slapeloze nachten van. Als Job nu eens die verdwenen miljoen terugtovert, die in een Islamitische haathut zijn gestoken door zijn partij, dan overweeg ik misschien om op de PvdA te gaan stemmen in de toekomst. LOL!

Ook weer zo naïef van links politici; zij vergeten vaak dat PVV stemmers niet(s) vergeten!