vrijdag 9 december 2011

Moslimextremisten zijn nu "rechts radicalen"

In Pownews was afgelopen avond een item mbt het drrrrammaaa wat Tofik Dibi woensdagnavond had beleefd met moslims.

Op micro niveau mocht Dibi nu even mee maken wat veel Nederlanders structureel op macro niveau mee moeten maken (x10) met moslims en er dan niets over mogen zeggen, want dan zijn het racisten en/of eenzame Breivikjes en/of islamofoben volgens deze zelfde Dibi.

Genoeg weer over Dibi, we gaan terug naar het plaats delict.

De Balie Amsterdam, directeur van deze toko heet Yoeri Albrecht, Yoeri werd geintervieuwd voor de camera van Pownews over dit incident door huppelkutje Jojanneke.

Yoeri bracht ons even het licht; de moslimextremisten die de Balie binnen kwamen wandelen zijn geen moslimextremisten nee..dat zijn RECHTS RADICALEN! Ja u leest u het goed "rechts radicalen", nee het waren nog net geen PVV aanhangers in woestijntenue!

Scherp van Jojanneke om dan gelijk ook even door te vragen aan Yoeri wat hij hier in GODSNAAM mee bedoelde! Was Yoeri nog in de wolken na een enorme blowjob van Dibi? Heeft Yoeri tegenwoordig aandelen in de Joop? Sinds wanneer loopt rechts hand in hand met moslimextremisten? Sinds wanneer stemmen haatbaarden PVV en VVD? Of wordt het failliet van Pownews bij de Staatsomroep hiermee stilletjes aangekondigd? Vragen, vragen, vragen.

"dit is politiek activisme, dit is rechts radicalisme ehh daar moet je niet aan toegeven"