donderdag 6 oktober 2011

Moslims: "De oorlog is begonnen" (update 7-10)

Naar aanleiding van het aangekondigde Boerkaverbod door het kabinet, zijn er nog steeds een aantal sick fucks die een manifestatie willen gaan organiseren om te protesteren tegen dit verbod. Sterker nog, de oorlog is begonnen volgens deze moslimgekkies;


"Assalamu aleykum wa rahmahtuallah, 

Beste achterban,

                                    Dé oorlog is begonnen!"


Ze zijn gekomen! Neem je vrouwen en kinderen mee naar binnen! Barricadeer de deuren en ramen. Ren naar de schuilkelders! Wees zuinig op het voedsel. Doe géén radio en televisie aan en wacht totdat de hulptroepen zijn gekomen! Met de woorden, “Ze zijn gekomen!”, wekte koningin Wilhelmina in de vroege ochtend van 10 mei 1940 op het Haagse paleis Huis ten Bosch haar dochter. En zo beginnen wij op 7 oktober 2011 ons protest tegen het burkaverbod.


De organisatie "Behind Bars" (ironie ALERT mbt Boerka) organiseert deze manifestatie tegen het Niqaab- en Boerkaverbod, die 7 oktober zal gaan plaatsvinden in Den-Haag. Geheel volgens de islamtraditie wordt er ook opgeroepen tot oorlog. Lees ook hier. Opmerkelijk is dat degenen die achter de organisatie 'Behind Bars' zitten, de familie en kennissenkring is van de Marokkaanse Jihadist Sadek Sbaa. Meer informatie over dit moslimtuig leest U hier.  (AIVD en IND doet uw werk en gooi dit moslimrapalje, inclusief Boerka's en andere vodden ons land uit aub!)

Geheel volgens de moslimtraditie zetten zij met hun statements de wereld weer op zijn kop;

* Een verbod op de Boerka noemen zij: "de moslimvrouw wordt gevangen"
* Zij verklaren ons niet de oorlog nee, de politiek verklaard hun de oorlog.
* Geert Wilders is een extremist en fascist, dit kabinet bestaat uit rechts-extremisten. (gaaap!)

Het laatste statement is natuurlijk geheel geïnspireerd door de linkse kerk in ons land.

De verwijten van deze moslimsicko's zijn eigenlijk reflecties van hun eigen waanzin. Helaas hebben zij dit zelf niet door. Ik ben benieuwd hoe de opstelling van de linkse partijen verder zal zijn in deze. De wereld op zijn kop zetten zal hun natuurlijk wel aanspreken. En al helemaal omdat de PVV dit verbod mede mogelijk heeft  gemaakt, is het een extra motivatie om tegen het verbod te zijn. Verder heb ik alleen nog maar loze argumenten tegen dit verbod gehoord en gelezen. Ziellozer kan links zich waarschijnlijk niet meer manifesteren.


Stop de islamisering van onze samenleving! Ze willen dus ook gaan bidden op straat. Wel lekker weertje voor vandaag! ;-)


Update 7-10: Foto's van Star Wars Sandpeople klik hier.
Update 7-10: Er hier zijn de beelden:
Update 12-8-2013: Sadek is ondertussen gezellig op de koffie bij Allaaaaahhhh.