woensdag 5 oktober 2011

Niet links genoeg voor de PvdA Jugend!

De PvdA is in haar nadagen. Cohen maakt dit allemaal mogelijk voor ons. Een jaar geleden was her nog allemaal hosanna binnen de PvdA nadat Cohen het stokje overnam van Wouter Bos; "YES WE COHEN!" scandeerden de PvdA Jugend!

De Jonge Socialisten zijn verdeeld over de vraag of partijleider Job Cohen nu nog wel moet doorgaan met het leiden van de PvdA.... naar de afgrond.

Rick Jonker, de zoveelste voorzitter van de PvdA jugend vindt dat Job Cohen meer 'peper in zijn reet' moet krijgen, de partij meer smoelwerk moet krijgen en de partij moet een nog veel linkserererere koers inslaan.

Er zit meer in de PvdA dan Job Cohen eruit haalt. Volgens 70% van de PvdA stemmers heeft de partij ook geen enkel antwoord op het kabinetsbeleid. Als het kabinet zegt: "We gaan bezuinigen", zeggen wij: " "Nee, dat niet, we willen het ietsje minder". Het is niet dat wij een ander verhaal hebben over de bezuinigingen', zegt Jonker.

Het succes van Fortuyn en Wilders heeft een voedingsbodem. Het antwoord op deze voedingsbodem heeft  de PvdA dan ook nog steeds niet kunnen vinden, tot grote treurnis van de PvdA Jugend voorzitter. Wij komen nooit verder dan opmerkingen over:  "fascisme", "xenofobie", "racisme", "angst" en nog meer van dit soort holle retoriek. Wat moeten wij hier nu mee? Wij erkennen in ieder geval nu al veel meer dan in het pre Fortuyn tijdperk.

Misschien moet de PvdA op zoek gaan naar het onderstaand PvdA campagne briljantje.Of zou dit jongetje, nu na een jaar "PVV fascisme" in Nederland, met zijn 'Eskimo film Group' in Siberië ergens wonen? Haal deze jongeman dan direct terug naar Nederland en laat hij z.s.m. Job Cohen vervangen.

 Nog 16 zetels te gaan!