maandag 19 maart 2012

Export floreert door PVV

We kennen het ondertussen wel als de PVV weer eens de vinger op de zere plek weet te leggen.

Links in paniek!

Geen enkel inhoudelijk weerwoord, eromheen draaien, liegen, zaken verdraaien, een groot "blik" fascisme/xenofobie/racisme wordt opengetrokken en niet te vergeten "onze reputatie"  en "handelsbetrekkingen" gaan er ZOGENAAMD aan door die "ver-schrik-ke-lijke PVV".

Weet U nog?
Eerst zouden onze handelsbetrekkingen met het buitenland verslechteren door het uitbrengen van de Film Fitna. Resultaat? De spookbeelden die geschetst werden zijn nooit uitgekomen. Integendeel zelfs, een half jaar na het uitbrengen van de film Fitna is de export van Nederlandse goederen gestegen.

Toen zou de Nederlandse economie beschadigen omdat de PVV regeringsinvloed ging krijgen in kabinet Rutte I middels de huidige gedoogconstructie. Resultaat: het volume van uitvoer van goederen is in 2011 groter dan een jaar eerder.

Toen zou de handelsrelatie met Turkije een deuk oplopen omdat de PVV in het parlement zei "Nu komt de islamitische aap uit de mouw en hij heet Erdogan" Ondanks dat D66 trekpop Alexander Pechtold middels een spoeddebat het  Nederlandse volk wijs probeerde te maken dat het imago van Nederland en handelsbetrekkingen met Turkije  door deze uitspraak eraan zouden gaan, vertellen de feiten achteraf een totaal ander verhaal: de export naar Turkije is meer dan gemiddeld gestegen.


Exportgoederen blijven nu allemaal in NL staan volgens Pechtold (lol)

En nu anno 2012  zou het meldpunt voor de MOElanders opeens de handelsbetrekkingen beschadigen volgens de tegenstanders van de PVV. De linkse hetzeketels draaien al weken op volle toeren om de burgers spookbeelden voor te houden dat de Nederlandse economie in elkaar stort omdat de PVV een meldpunt heeft gelanceerd.  En het wereldvreemde EU theater doet er uiteraard aan mee. Zo hebben wat Europarlementsleden opgeroepen om Nederlandse producten te boycotten en drinken zij nu geen Heineken bier meer Poeh poeh, wat zal dit de Nederlandse economie beschadigen zeg, we zijn zo onder de indruk dat we onze stem natuurlijk nooit meer aan de PVV gaan geven. Maar wacht  eens even. De PVV 'beschadigt de Nederlandse economie' en dit zeggen dezelfde mensen die tegelijkertijd oproepen tot een boycot van Nederlandse producten? De bekrompen hypocrisie ten top.

Alle leugens zijn ondertussen allang achterhaald door harde feiten. En elk mens met (werkende) hersencellen weet dat export o.a. afhankelijk is van de kwaliteit van de producten die Nederland aan het buitenland levert. Dit bepaald het 'imago' van Nederland, niet Wilders noch de PVV heeft invloed op kwaliteit van de producten die Nederland exporteert naar het buitenland. Daarnaast speelt een gunstige Euro/Dollar koers natuurlijk ook een belangrijke rol in de afzetmarkten voor Nederlandse producten. Ook hierin hebben Wilders en de PVV geen invloed.

Er is wel 1 trend op te merken. Als Wilders iets onderneemt wat volgens de links 'intellectuelen' de Nederlandse export zou beschadigen zien wij juist in de cijfers een forse groei in de export terug. Op lange én op de korte termijn.

Jammer he?