vrijdag 30 maart 2012

Islamisering op voetbalvelden

Real Madrid C.F. is een Spaanse voetbalclub uit Madrid. Opgericht in 1902. In 1920 werd deze club pas echt 'Real' Madrid genoemd nadat koning Alfons XIII de voetbalclub met de titel Real (Spaans: koninklijke) benoemde tot een Koninklijke club van Koninklijke klasse.

Na deze benoeming werd de koninklijke status van de club geïllustreerd in hun clubsymbool middels een kroon. Menig voetbal-liefhebber zal hiermee bekend zijn.

Voetbal en islam hadden tot voor kort geen ruk met elkaar te maken gelukkig. Zo werd er in 2007 al een verbod gesteld op het dragen van de Hijab op de voetbalvelden door vrouwen. Sinds Prins Ali Hussein in juni van afgelopen jaar werd gekozen in het bestuur van de FIFA begon kort daarna de islamisering op de voetbalvelden toe te slaan.

Het Hijab en kopvoddenverbod werd deze maand door Ali eigenhandig teruggedraaid. Uitingen van religie of symbolen op de voetbalvelden mogen niet van de FIFA, maar als je moslim bent moet dit natuurlijk wel gewoon kunnen. En als we Cindy uit Eindhoven moeten geloven zullen de Nederlandse voetbalvelden ook binnenkort vol gaan stromen met ingepakte moslimvrouwtjes. Deze vrouwtjes mogen namelijk niet de straat op zonder kopvod, en niet meedoen aan voetbal zonder kopvod. De dwang voor het dragen van een kopvod bestaat dan ook niet volgens links, dit doen zij allemaal om hun middelvinger op te steken naar PVV stemmers of doen zij uit vrije wil. Tja.


links: voor islamisering rechts: na islamisering

Afijn, de kopvodden en Hijabszzz op de voetbalvelden zijn nu dus een feit, het begin is er. Nu zijn de clubsymbolen aan de beurt. De club Real Madrid C.F. waarmee ik dit stuk begon hebben dus een kruis op de kroon in hun clublogo staan. Zei ik "kruis"? Ik bedoelde "kruisje" natuurlijk. Na 100 jaar schijnt dit moslims opeens heel erg te beledigen. Ja echt! Uit "respect" voor de moslims in het Midden-Oosten heeft de huidige president van de club: Florentino Perez actie ondernomen en opdracht gegeven om het kruis van de kroon in hun clublogo af te trekken, zodat dit de moslims niet meer zou beledigen. (vertaling: Engels). What's next?  Vlaggen verbranden van internationale ploegen met Christelijke roots?

Het wordt hoog tijd dat het Europarlement unaniem zijn afkeur uitspreekt tegen deze selectieve regelgeving door onderwerping aan moslims op de voetbalvelden. Alexander Pechtold heeft al een spoeddebat aangevraagd...ohnee wacht.


By Teun.
------------