vrijdag 23 maart 2012

PVV maakt einde aan shariahuwelijken

Paniek bij de cultuurverrijkers in Nederland.

Niet alleen omdat de regering in sneltreinvaart de paragrafen uit het gedoogakkoord(*) in praktijk aan het brengen is, maar ook omdat de achterlijke islamitische traditie van neef/ nicht huwelijken nu officieel bij wet verboden worden.

Ook de islamitische traditie die verkondigt dat de vrouw ondergeschikt is aan de man in de vorm van huwelijksdwang kan nu keihard nietig worden verklaard. Het Sharia onderdeel uit de achterlijke islamitische traditie, die polygame huwelijken voorschrijft wordt nu ook eindelijk bij wet verboden.

Tja het wordt allemaal veel 'leuker' nu voor alle islambarbaren in Nederland. Decennia lang is deze islamisering van Nederland gedoogd door links, met hier en daar wat halfzachte faalmaatregelen. Het is nu eindelijk officieel erkend dat deze achterlijkheden in strijd zijn met de openbare Joods-Christelijke orde binnen Nederland.

Iedereen kan zijn klok er natuurlijk weer op gelijk zetten dat de Raad van State weer gaat huilen over deze nieuwe PVV wet, maar daar trekt dit kabinet zich helemaal niets van aan. FORZA!

De Marokkaans verlichte gemeenschap loopt in ieder geval al hand in hand al achter de PVV aan. LOL

Om je vingers bij af te likken....


 (*) Pagina 5 en 6 uit het PVV gedoogakkoord:

Het beleid tegen schijnhuwelijken en huwelijksdwang wordt verscherpt en de handhaving geïntensiveerd.  
* Huwelijksdwang is verboden en wordt strafbaar gesteld.
* In principe worden huwelijken tussen neven en nichten verboden.
* Polygame huwelijken worden niet erkend.