woensdag 14 maart 2012

Straat voor een demagoog?

Op 6 mei 2012 is het precies 10 jaar geleden dat de linkse 'held' Volkert van der Graaf de linkse elite een handje hielp in het bestrijden van het "grote kwaad" Pim Fortuyn.

De burgemeester van Rotterdam; Ahmed Aboutaleb (PvdA) is komende weken naarstig op zoek naar een geschikte straat in de havenstad, waar het bordje "Pim Fortuynstraat" zou kunnen schitteren.

Maar wat is er dan met Ahmed gebeurd in de afgelopen 10 jaar? Heeft hij een goed gesprek met Pim gehad misschien (via één of ander lijntje)? Want een paar maanden voor de liquidatie van Pim, smeekte hij (een) Volkert nog bijna om een tweede Auschwitz te voorkomen.


Een paar citaten uit het interview die onder aan deze pagina te bekijken is;

Aboutaleb:

"Pim Fortuyn is zeer schadelijk voor Nederland" (nog steeds een bekend riedeltje anno 2012 hè?)

Interviewer:

Maar dit bekent toch het einde van Pim Fortuyn?

Aboutaleb: 

"Ik zal daar geen traan om laten, maar ik vind het buitengewoon vreemd dat een zo hoog ontwikkelde natie als Nederland afgelopen weken in de opiniepeilingen te kennen heeft gegeven met zoveel stemmen achter een wolf in schaapskleren aan te kunnen lopen. In een land waar nooit-meer-Auschwitz nog nagalmt, dat land moet oppassen voor een demagoog als Pim Fortuyn!


Aboutaleb spande hier mede het pistool voor Volkert met zijn haatretoriek en nu tien jaar na de linkse verlossing wil hij opeens een straat vernoemen naar deze "gevaarlijke demagoog"? Vier maanden na dit interview van Aboutaleb werd bewezen wie de echte demagoog was en nu tien jaar later weten we ook wie de echte wolf in schaapskleren is.  

Vandaag werd er een fragment uitgezonden uit het telefoongesprek tussen Edwin Fortuyn (de neef van) met Volkert bij Eenvandaag. Morgen zal dit gesprek uitgebreid aan bod komen tijdens het programma "Edwin zoekt Fortuyn". 

Volkert heeft geen enkele spijt en kon niet vertellen of hij zijn daad zou kunnen herhalen. Met andere woorden: het standbeeld van Geert Wilders staat al opgepoetst klaar in de kelder van de linkse kerk. 


Opdat wij nooit zullen vergeten!