zondag 19 februari 2012

PVV الخط الساخن

Hoe origineel toch weer! Een paar links Arabische feestneuzen,uit de partij in verval; CDA, hebben dan ook maar een anti-PVV meldpunt opgericht.

Nu ook in het Arabisch (niet meer online), tja al die mensen in Saudi-Arabië moeten natuurlijk ook kunnen klagen tegen al die 'overlast' van de PVV-ers in Nederland (doh!).

Het wordt steeds zorgwekkender met de heersende linkse wanhoop in Nederland.


Deze mensen zijn echt zo naïef en verward dat ze werkelijk denken dat een meldpunt tegen een democratische gekozen partij hun voordeel op gaat leveren.

 "ik heb veel mail gehad van verontruste Nederlanders"...

Verontrust? Waarover zijn deze 'Nederlanders' verontrust dan? De borrelende, zure onderbuik? Of verontrust over wat de linkse superioriteitsmensch hen wijs probeert te maken?

Tegenstanders van de PVV framen nu al bijna 2 weken lang oeverloos dit initiatief van de PVV naar hun eigen morele, kortzichtige interpretatie. Het is volgens hun een 'hetze', het is 'discriminatie', het is tegen 'ALLE Polen'..etc. om vervolgens tegen hun eigen gefabriceerde onzin en leugens te ageren. Ze hebben geen weerwoord tegen de PVV en denken dan simpel te scoren door niet inhoudelijk in te gaan tegen Wilders maar door hun morele superioriteit te claimen en hiermee af te geven op Wilders. Daar is dit populistische meldpunt hier ook weer een voorbeeld van.

Zo wanhopig is links tegenwoordig al. Ze schoppen steeds tegen hun eigen waanzin aan.

"Ook een bericht gehad van een NL ondernemer die nu negatieve berichten ontvangt van Polen"

Hoe komen die negatieve berichtgevingen toch in Polen terecht? Deze zijn professioneel gedirigeerd door de linkse kerk waar deze CDA clowns zelf onderdeel van uit maken. Niet de schuld van de PVV, want deze partij  is bezig met wezenlijke problemen (ssssst mag u niet over klagen! bek houden!) in kaart te brengen. De PVV is niet bezig met een namenlijst samen te stellen  van een paar willekeurige Polen in Nederland, om deze vervolgens op te sporen en uit te zetten. Zoals de anti PVV bende U graag wil doen geloven.

'De pot verwijt de ketel dat hij gitzwart ziet' is op het lijf geschreven bij de anti PVV clowns. Alles waar zij de PVV van betichten doen zij juist zelf, maar dan 100.000x erger.

Gisteren kwam dit onderwerp ook ter sprake in het programma #debatop2. Opvallend was dat zelfs een Pools meisje, die al 6 jaar in Nederland woont, zelf ook last van Polen ondervindt en begrip toonde voor het Oost-Europeanen meldpunt van de PVV. Tja, op deze manier dondert het anti PVV kaartenhuis natuurlijk helemaal snel in elkaar.


Als je alle spookverhalen van links in het buitenland moet geloven dan hangen moslims al jaren hijgend in hekken in Nederland omdat zij continu achtervolgd worden door de fascistische knokploegen van de PVV.  Links is totaal het gevoel met de realiteit kwijt door hun blinde vlek van PVV haat. 

Gelukkig prikt de nuchtere Hollander door alle waanzin heen, tegen die anti PVV strijders uit de linkse kerk. Zie hier een helder signaal. Nog even en @Ibrahimwijbenga van het CDA-anti-Wilders-kamp mag definitief het licht uitdoen binnen zijn partijtje.

Quitin