woensdag 19 oktober 2011

Lachen om dode Joden bij #PenW

Nadat de demente bejaarde Dries van Agt gisteren zijn verhaal had gedaan aan tafel bij Nieuwsuur over de gevangenenruil tussen Israël en Palestina , kwam Hassnae Bouazza later op de avond haar verhaal hierover doen aan tafel bij Pauw en Witteman.

Voor wie niet weet wie Hassnae Bouazza is, zij is publicist en het vriendinnetje van massamoordenaar wannabe en beroepshaatzaaier
Peter Breedveld. Peter Breedveld heeft de eretitel "genocidepleger" nog net niet in zijn CV staan, maar zou dit stiekem wel willen. Peter Breedveld wil namelijk alle PVV stemmers dood laten schieten, niemand uitgezonderd.Fragment uit Pownews op bezoek bij Peter B.

Natuurlijk is deze malloot nooit vervolgd voor deze tweet. Want aangifte doen voor haatzaaien en oproepen tot geweld is nog steeds een links (mislukte) hobby. Iemand met dit soort vriendjes is uiteraard wel van harte welkom bij de linkse omroep.

We hebben gisteren veel feestvierende mensen op tv gezien. Aan Israëlische kant en aan Palestijnse kant. 1027 Palestijnen (waaronder 300 moslimterroristen) werden voor 1 Israëlische soldaat omgeruild. Nadat de daden van de Palestijnse terroristen een kwartier lang gedownplayed werden door het Pro Palestina fossiel Dries van Agt bij Nieuwsuur, kreeg genocidelover Bouazza daarna ook ruim baan bij Pauw en Witteman.

Op een gegeven moment werd een filmfragment ingestart (zie hieronder) van het RTL 4 nieuws die een Nederlands-Joods meisje interviewde. Haar familie had jaren geleden een Pizzeria gerund in Israël voordat deze door een aanslag werd opgeblazen door een Palestijnse moslimterroriste. Onder andere de familieleden van dit meisje waren omgekomen bij deze aanslag. Daarna kwam de (mede) verantwoordelijke moslima van deze aanslag in beeld, die later dus ook vrijgelaten ging worden. De verslaggever vroeg aan de moslima of zij enig idee had hoeveel Joodse kinderen waren omgekomen bij de aanslag. Deze moslimterroriste ('verzetsstrijder' volgens CDA fossiel van Agt) is een compleet product van haar "religie" geworden, dus kon zij alleen maar lachen nadat zij te horen kreeg dat er maar liefst 8 Joodse kindjes waren omgekomen door haar aanslag.

Wat een lol! 

Na dit fragment kwam Hassnae aan het woord. In plaats van een brok in haar keel te hebben na het zien van de beelden, kwam ook zij niet bij van het lachen (je zou bijna denken dat Hassnae ook een moslima is....oh wacht). Na het lachen, probeerde zij alles te bagatelliseren en sprak zij heel formeel uit dat zij geweld aan beide kanten afkeurde. Ja ja, met haar initiële reactie viel zij eigenlijk al keihard door de mand.


Laten we hopen dat de Mossad deze 300 vrijgelaten moslimterroristen ongemerkt gechipped heeft, zodoende zij snel op te sporen zijn en dan een enkeltje richting hun Islamitische paradijs kunnen krijgen.

Quintin

Update 20-10 Directe fragment met Hassnae bij Pauw en Witteman verwijderd van hun site. Hmmmz