zaterdag 15 oktober 2011

Moskee niet gewenst

Donder eens een eind op met het zoveelste islamitische haatpaleis in Zoetermeer!

Dit is kort samengevat het statement wat veel bewoners uit de wijk Seghwaert hebben gemaakt middels een petitie.

Als het aan de gemeentebestuurders in Zoetermeer ligt, wordt er binnenkort een nieuwe megamoskee gebouwd. En de bewoners? Die krijgen hier verder geen inspraak over, want de vergunningen voor de bouw zijn reeds uitgedeeld door de wethouders van Zoetermeer.

De meerderheid van de bewoners willen helemaal geen moskee in hun mooie wijk hebben. Waarom eigenlijk dit bezwaar? Dat is niet alleen door de parkeeroverlast (ruimte voor 300 bezoekers), niet alleen door de geluidsoverlast, niet alleen door de vernietiging van een stuk natuur die nodig zal zijn (Groenlinks wat is het stil?) maar ook vanwege de huizenprijzen die zullen gaan dalen en niet te vergeten het aanzicht van zo'n islamitisch wanstaltig bouwwerk, wat voor geen meter past in hun straatbeeld. Zij willen helemaal geen islamisering van hun wijk.

Maarja moslims, die krijgen met 2 vingers in hun neus alles makkelijk voor elkaar. Als U als particulier bijvoorbeeld een dakkapel op Uw woning wilt bouwen, past het al snel niet in de bestemmingsplannen en kunt U vaak fluiten naar een vergunning.

Sinds 2005 gaat dit al de derde moskee worden in Zoetermeer.

“Wie omwille van Allah een moskee bouwt; voor hem bouwt Allah het gelijke hieraan in het Paradijs.”

"Beste broeders en zusters laat jullie sturen door deze overleveringen en bekomt een grote beloning van Allah door uit te geven op Zijn Weg".

Deze Islamitische luchtfietserij kunt U hier lezen. Een site die nog dateert van vóór de bouw van de eerste moskee (Al-Qibla) in Zoetermeer.

Allemaal leuk en aardig al die "beloningen" van de islamitische sprookjesgod allah. Maar wie goed oplet in het filmpje hieronder, ziet dat er weer een zak subsidie klaar staat voor de bouw/ exploitatie van deze moskee. Over 'beloningen' gesproken. Wethouder Frank Speel is dan ook niet voor niets lid van de partij Christenen Dienen Allah. 

Wethouder Speel tijdens 1e informatiebijeenkomst met bewoners 13-10
ICZ = Islamitisch Centrum Zoetermeer


Saillant detail: Wethouder stedelijke ontwikkeling dhr. Emmens, die de bouw nu mede mogelijk gaat maken, wilde eerder helemaal niets weten van een mogelijke bouw van een moskee in zijn wijk....de 'racist' (excuses voor de linkse retoriek)!

En de AIVD gaat toch ook maar even een antecedentenonderzoekje doen van de moslims die deze moskee willen gaan besturen. Het zegt genoeg over de mogelijke ellende wat zo'n haatpaleis allemaal met zich mee kan brengen.

1e Informatiebijeenkomst wethouders met wijkbewoners uit Seghwaert.

Wat wordt de gewone man toch weer buitenspel gezet door de politiek in Zoetermeer. De weerstand van de bewoners in Zoetermeer is aan de landelijke politiek ook niet ongemerkt voorbij gegaan. Daarom: kamervragen gesteld door de helden van D66 ohnee wacht PvdA ....ohnee toch niet weer de P.. ;-)

Wij wensen de bewoners van Zoetermeer veel succes met hun strijd tegen de verdere islamisering van hun stad.