woensdag 12 oktober 2011

Massa-immigratie: een rechts directe

Het valt niet mee om in de linkse oppositie te moeten zitten met dit huidige kabinet. Het valt al helemaal niet mee om dan ook nog eens PvdA fractielid te moeten zijn.

Wat bedacht PvdA-er Martijn van Dam gisteren in de Volkskrant:

"De massa-immigratie, die volgens de PvdA eigenlijk helemaal niet bestaat, komt door rechts".

Dit moest toch wel een dolk in de rug van het PvdA stemvee zijn geweest zeg. Eerst maanden lang Wilders proberen te framen dat er helemaal geen sprake van massa-immigratie is in Nederland, om vervolgens te stellen dat Wilders toch gelijk heeft en dit dan door "rechts" komt . Wie de lesstof  "Polariseren" in PvdA huize doceert wordt nog nader uitgezocht door de detectives van PiBlog, maar dat zij daar het spoor totaal bijster zijn wordt met de dag duidelijker.

Laten we de keiharde feiten er gewoon eens bij pakken en bekijken wie er nu gelijk heeft in deze;


Zoals iedereen kan zien is de import van immigranten  voornamelijk hoog geweest in tijden dat de PvdA aan de touwtjes trok in de Nederlandse regering (klik voor vergroting op afbeelding)

Bronnen van deze cijfers vindt U hier en hier.

De politieke geschiedenis verteld ons verder dat de hele multiculturele chaos exclusief een erfenis is van het kabinet Den Uyl, PvdA. Het is waar dat de iets rechtsere partijen initieel verantwoordelijk zijn voor het binnenhalen van arbeidsmigranten naar ons land. Echter zijn het de linkse partijen geweest die deze gastarbeiders niet terug naar huis hebben gestuurd nadat er geen werk meer voor hun was. Deze overbodige gastarbeiders werden door de PvdA aan het WW, AOW en ABW infuus gelegd, in ruil hiervoor stemden deze werklozen voornamelijk op de partij van de ARBEID. Om dit nog langer te kunnen rekken werden vervolgens hele families, tot complete dorpen aan toe naar Nederland gehaald en de multiculti droom van links was compleet, met Pim Fortuyn en Geert Wilders als gevolg.

De bergen boter op het hoofd van de PvdA zijn verder niet om aan te slepen, hoorde ik net van een infiltrant. ;-)

.