donderdag 26 januari 2012

Groenlinks Ankara failliet

Avni Turgut, die het partijtje Groenlinks in Amsterdam Nieuw West leidt, staat er nu helemaal alleen voor. Nadat vorig jaar het eerste lid vertrok uit de driekoppige fractie, vertrekt nu ook zijn Turkse broeder Serdar Akyol.

Serdar is namelijk vaak boos, emotioneel en licht ontvlambaar. Serdar ook nie goed snappen watte de basisprincipes sijn van de politiek. Het verschil tussen een motie en een amendement snapt deze Turkse geitenbreier niet eens.

Serdar duldt ook geen kritiek en ies daaroem nu uit de fractie gestapt en gaat nu lekker alleen zijn zakken zitten vullen in deze overbodige Amsterdamse deelraad.

Wat voor "werk" verzetten deze Groenlinks-Ankara-volksvertegenwoordigers eigenlijk? "Ikke benne eens met de PvdA .." Poeh poeh, deze inzet voor de lokale Groenlinks kiezers zal wat zweet hebben opgeleverd.

Ergens wel begrijpelijk dat deze Turk geen moeite doet voor een eigen inbreng en het eens is met de PvdAllah. Want dankzij de Marokkaanse zakkenvulster van de PvdA, Fatma  Elatik (ook uit de Amsterdamse Deelraad) krijgen moskeeën zakken vol verkapte subsidies binnen geloodst.

Dus wat wil je nog meer?

Gelukkig bestaat er nog een partij in Nederland die zich inzet om het gestolen geld, wat in haatpaleizen gestoken wordt, terug te vorderen.

Helaas is het hieromtrent heel erg stil  bij actualiteitenprogramma's zoals  De Wereld draait door, Pauw en Witteman, Nieuwsuur en nog meer van die linkse propagandamachines binnen de Publieke Omroep.

Tja...