dinsdag 17 januari 2012

Bosman was niet eens Statenlid

De links fascisten zijn alweer een week bezig om Ex-PVV lid Cor Bosman op de brandstapel te krijgen.

De selectieve verontwaardiging viert zoals vanouds dan ook weer hoogtij. Daarnaast melkt de PvdA deze storm in een glas Bacardi-halal-Coca-Cola-light weer tot het uiterste uit. Een intern emailberichtje willen gaan vervolgen omdat een heeeeeeeeeeeeele bevolkingsgroep beledigd  is.

Hoeveel kanslozer wil je het nog hebben? Daar hoef je geen rechten voor te hebben gestudeerd om in te kunnen schatten dat dit juridisch een onhaalbare zaak is. Maar daar gaat het Ozturkie en de PvdA ook niet om. Het politieke spel, daar gaat het hun om.

Wat blijkt nu na wat meer duiding te hebben gekregen van Bosman zelf gisteren in een intervieuw bij de Limburgse Omroep? Bosman was niet eens PVV Statenlid toen dit incident zich voordeed. Dit was zelfs nog voor de verkiezingen! Ozturk en Bosman waren dus niet eens 'collega's' waar Pownews weer nat op ging in hun reportage vanavond. #failnews Ook zo'n vaak gelezen opmerking in de media; "Bosman had eerder de fractie uitgegooid moeten worden"...eh welke fractie? De PVV had op het moment van het versturen van de email nog 0 zetels!'Turks Halalvlees', maar nu in de volledige context.

En nu heel snel het INTERNE emailverkeer van de PvdA publiceren gaarne...ohnee wacht.