maandag 30 januari 2012

Groenlinks pleit nu voor islamisering

De wortels van de linkse Heilstaat zijn helaas nog steeds actief in diverse bestuurlijke lagen van Nederland.

Nu de PVV weer een van haar kroonjuwelen heeft waar kunnen maken uit het gedoogaccoord, zijn veel linkse totaalmalloten weer op hun teentjes getrapt. Want dit verbod, waar de PVV al jaren voor pleit, zou er toch nooooooit komen?

 Ja dit valt natuurlijk weer zwaar tegen voor de anti PVV roergangers.

Zo hoor je ook vaak hetzelfde riedeltje van deze roergangers:  "Er lopen maar 100  a 200 vrouwen in een Boerka, dit is symboolpolitiek"  Altijd als ik deze stelling hoor, wil ik weten waar dit aantal boerkalopers dan geregistreerd staan en hoe deze registratie gebeurt? Daar hebben die linkse sputteraars helaas dan nooit een antwoord op.

Kruip eens onder je steen vandaan en kijk eens rond in Den-Haag, Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Gouda (wel oogkleppen afdoen) en nog veel meer steden. Daar kom je per deelgemeente al meer dan 100 Boerka/Niqaabmalloten tegen. Als je dan toevallig met je kind over straat loopt en je komt die zwarte horror islamtenten tegen, dan ligt je kind de rest van de week wakker in bed. Fijn dat dit eindelijk verboden wordt zou je dan zeggen, om diverse reden, niet alleen vanwege het shockeffect voor kinderen.Nee, Groenlinks haatzaaister Karin Dekker gaat nu juist een Boerka aantrekken als "protest'! Protest? Waar denkt zij tdan egen te protesteren? Het is duidelijk, het enige wat Dekker en het gehele Groenlinks gekkenhuis dwars zit is dat deze nieuwe wet geïnitieerd is door de PVV en daar moet alles voor wijken. Ze helpen dit kabinet aan een meerderheid om uit te kunnen rukken naar Kunduz, om vrouwen daar te bevrijden van de Boerka, maar hier in Nederland roepen ze vrouwen nu op om zich te gaan verhullen onder deze islamitische lopende gevangenis. Waanzin ten top!

De functie van "wethouder" is al vaker door Dekker ten schande gemaakt. Zo wil zij ook niet de wet uitvoeren met betrekking tot het ingevoerde kraakverbod door dit kabinet.  En tegen de rest van de hard werkende, belastingbetalende Nederlanders zegt wethouder Dekker: Fuck You!

Weg met deze waanzinnige Ecoterrorist van Groenlinks! Weg  had deze landverrader al in 2001 moeten wezen!


Update 30-1: Binnen de Politiebond laten nu gelukkig ook de verlichte geesten van zich horen.