vrijdag 6 januari 2012

Racist, fascist .. whats next?

Iedereen met onderbouwde kritiek op de multiculturele samenleving, werd in het pre-Fortuyn tijdperk al snel weggezet als een 'racist' door de simpele zielen uit het linkse kamp.

Toen maakte deze classificering inderdaad nog indruk, Jan Maat en zijn vrouw wisten er alles van. Tijdens de opkomst van Fortuyn begon dit stokpaardje van links steeds minder indruk te maken, al had het voor hen natuurlijk nog wel een 100% positieve uitwerking.bekende linkse retoriek: "Jij zaait haat en je bent een racist"

Tijdens de opkomst van Wilders werd het linkse racisten gebrabbel al steeds minder vaak gebruikt. Al is het geloof/ ideologie islam nu ondertussen wel tot een 'ras' verheven door links. Het nieuwe stokpaardje werd sinds Wilders het goed deed in de peilingen al snel gevonden: 'de fascist'!  Het is uiteraard heel eenvoudig als je een doel hebt om iemand een bepaald label op te plakken om dan ook ergens overeenkomsten te vinden. Het is alleen zo jammer dat 'de feiten' van die linkse mislukkelingen, uit hun zure verdraaide onderbuik komen.

Vandaag werd bekend dat een student aan de Universiteit van Tilburg een dikke 10 had gehaald voor zijn bachelorscriptie waarin hij concludeerde dat Geert Wilders en zijn PVV zich al in een "ver gevorderd stadium van het fascisme" bevinden (hoe origineel), met als bron de eerder benoemde clown Robertus Riemen. Dit linkse sprookje over het 'opkomende fascisme' is trouwens al eens eerder rationeel en inhoudelijk verworpen (nee niet door een PVV sympathisant).

Kijken wij hier eigenlijk nog van op? Nee niet echt, want de meeste docenten op scholen en Universiteiten zijn instrumenten van de linkse haatcampagnes. Zij die Wilders als 'fascist' neerzetten als onderdeel van hun structurele demonisering, zijn vaak zelf de belichaming van het opkomende fascisme.

Het is daarom ook geen wonder dat de docent die zijn leerling een 10 heeft gegeven een fervent en full-time Wilders hatertje is: Jan Jaap de Ruiter. Hij is geïnteresseerd in Arabische taal en letterkunde en vooral geïnteresseerd in Marokkaanse Berbers. Tja, laten we nu net met  alles wat uit de Noord Afrikaanse Berberstreken naar Nederland is gekomen heel veel problemen hebben. Maar daar mag je uiteraard niets over zeggen natuurlijk. Foei Wilders! Waar gaat het toch heen met ons onderwijs met al die linkse malloten voor de klas?

Maar zo passen de puzzelstukjes weer mooi in elkaar en is dit linkse masker(ade) ook weer gevallen. Zo lang de zogenaamde fascistische dreiging bestaat, kunnen de extreemlinkse Volkert groeperingen hun bestaansrecht legitimeren. Voor de rest kunnen wij alleen maar medelijden hebben met de armoede van geest van deze verdwaalde linkse zielen en hun zelf gecreëerde dreigingen en angsten. Een concreet praktijkvoorbeeld geven van het 'Wildersfascisme', zonder de context 180 graden te verdraaien, kunnen zij niet. Daarentegen zou Wilders wel een lijst vol met concrete voorbeelden kunnen maken met fascistische methoden vanuit het linkse kamp, maar zo diep zal Wilders zijn niveau niet laten zakken.

Volkert tijdens rechtzitting: "Ik zag Fortuyn als een gevaar voor de samenkleving en ik zag voor mijzelf geen andere mogelijkheid dan wat ik heb gedaan."


Update 11-1: 'Tien voor scriptie over PVV schaadt universiteit'