dinsdag 1 mei 2012

19 jarige Turk schoot juwelier dood (UPDATE)

Er komt steeds meer informatie naar buiten over de laffe daders die vorige week een 47 jarige juwelier kapot schoten in Den-Haag. Bij deze de ietwat politiek incorrecte feiten over de daders die nu nog op de vlucht zijn.

Dader 1 is  Ziya Borukcu. Ziya is een 19 jarige Turk waarbij het niet meer zo wilde lukken met zijn voetvalcarriere (!!) na een langdurige blessure. Tja, dan ga je natuurlijk naar andere dingen zoeken om je tegenslagen te kunnen verwerken (Groenlinks logica).

De tweede dader is het Georgische jongetje  Sandro Grigolia, ook 19 jaar en is waarschijnlijk het MOE-landen meldpunt van het PVV ontglipt omdat de EU zich daar hard tegen verzette, gedirigeerd door de linkse beroepsdwazen in Nederland.

Ze zijn nu waarschijnlijk  naar familie in België gevlucht, daar de Federale politie hun signalement naar buiten heeft gebracht.

Worden ze in België opgepakt,  dan hier berechten en het IND mag dit geïmporteerde PvdA stemvee na het uitzitten van hun straf meteen deponeren in Turkije en Georgie.(!!) Update 17.10: Interview met Turkse schoft is ondertussen offline gehaald. Hier is de cache.
Update 18.00: De schande wordt alsmaar groter: ouders wilden niet meewerken aan vrijgeven foto's.
Update 2-5: Turk opgepakt in Den-Haag.
Update 2-5: Georgisch scum opgepakt in zijn geliefde Georgie.
Update 3-5: Moslim zoekt moslimadvocaat.
Update 3-5: Interview met Sandro in Georgie, "Ik schoot per ongeluk":
Update 7-02-2013: De rechter heeft gesproken 11 en 13 jaar cel.