vrijdag 25 mei 2012

Pechtold sloopt Wilders (ahum)

Zo, er was al een hoop bekend over het nieuwe Kunduz-akkoord maar vandaag is het plaatje dan 100% compleet en weten we nu echt waar we aan toe zijn met dit extreem linkse flopakkoord. Hier en daar worden wat kleine bezuinigingen doorgevoerd maar het merendeel bestaat uit fikse lastenverzwaringen voor de hard werkende Nederlanders.

Alexander Pechtold, de lijstrekker van het marginale one-issue partijtje (anti Wilders) D66,  probeert nu al zijn demagogische flauwekul af te schieten op Geert Wilders van de PVV. Zo probeerde hij gisteren tijdens het verantwoordingsdebat Wilders alle schuld te geven van; de "polarisatie in  ons land", "de economische crisis in ons land", "de hoge criminaliteit in land" en nog veel meer van dit soort onzin. Als slagroom op de pudding probeerde onze D66 volksmenner ook nog met droge puppy ogen te beweren dat Wilders helemaal niets bereikt heeft(*) gedurende 1,5 jaar gedogen.

Meneer Pechtold heeft natuurlijk helemaal gelijk (proest), maar er zijn gelukkig ook nog mensen die zo door het kansloze geschreeuw van hem heen prikken.

Wilders heeft in ieder geval met 1,5 jaar gedogen feilloos aangetoond dat wij geen baas meer in eigen land zijn op veel essentiële beleidsgebieden. Zo zijn er bijvoorbeeld veel punten met betrekking tot het asielbeleid, waar Brussel ons met veel obstakels dwarsboomt. Uiteraard geniet Pechtold hier van maar dan moet hij niet Wilders gaan verwijten dat hij de terugtrekking uit de EU nu hoog op de agenda heeft gezet (afgezien van het schandalige ESM debacle!), voor de verkiezingen op 12 September dit jaar.

Maar heeft meneer Wilders in 1,5 jaar nu echt helemaal niets bereikt in deze gedoogconstructie?

Hmmm, noem 852 miljoen (per/jaar) extra investeringen in de ouderenzorg maar niets meneer Pechtold, rechtstreeks uit het gedoogakkkoord (blz. 15) van de PVV.  Ook het graaien in de zorgsector is dankzij de PVV aangepakt. Tja, de definitie van "niets" in het woordenboek van meneer Pechtold kent velen betekenissen. Toch vreemd als de PVV niets voor elkaar kreeg, dat meneer Pechtold en zijn linkse collega's altijd zo boos waren.

Ondanks het dwarsliggen van diverse EU dictaten zijn er toch al een hoop immigratie/asiel beperkende maatregels van de PVV in praktijk gebracht:

nieuwe wetten uit het PVV verkiezingsprogramma die door de Tweede Kamer zijn geloodst en eind dit jaar alsnog in praktijk worden gebracht. Waaronder een belangrijke wet waardoor niet Westerse allochtonen (gezien de disproportionele criminaliteitscijfers) ook geen schijn van kans meer krijgen om voet aan de grond te zetten in Nederland. BAM!

Ook zijn er al veel linkse kansloze subsidies direct na het aanvang van Rutte I de nek omgedraaid, precies zoals de PVV aan haar kiezer had voorgelegd in haar verkiezingsprogramma van 2010.....noem het maar "niets"  meneer Pechtold. Tja en noem dit resultaat dan ook maar niets.

 

Ook een andere belangrijke peiler uit het gedoogakkoord: het verhogen van de minimumstraffen is allang door de Tweede Kamer en de ministerraad heen gekomen... geen Dibi  of Pechtold die dit nog controversieel kunnen verklaren. Jammer he?

En maar je best doen om het volk leugens voor te houden dat de PVV niets voor elkaar heeft gekregen. Wat heeft D66 eigenlijk voor elkaar gekregen in de afgelopen 46 jaar? De uitverkoop van Nederland aan de EU door het negeren van de stem van het volk in een uniek volksreferendum?!  Chapeau meneer Pechtold, dat is ook niet niets!

Oh en dan dit nog; vandaag mocht Pechtold ook nog even zijn one-issue partij vertegenwoordigen voor de camera's, naar aanleiding van de officiële publicatie van het Kunduz-akkoord. "Ik heb het hele Wilders beleid gesloopt" aldus Alexander. Maar wat meneer Pechtold gesloopt heeft is een raadsel, uiteraard klinkt deze oneliner wel goed voor de blinde anti-Wilders fanaten. Toen Frits Wester vroeg wat hij nu precies hiermee bedoelde, tijdens het interview met hem op RTL7, kwam Pechtold niet veel verder dan: "wij hebben de bezuinigingen op het PGB teruggedraaid". Ja, alsof de PVV hier zo blij mee was, dit komt echt hard aan bij Wilders..... man, man, man. Weer een poging om Wilders als een boeman neer te zetten mislukt.

Zo blijkt maar weer; de enige die meneer Pechtold echt aan het slopen is, is Pechtold zelf met zijn Wilders dwangneurose.


(*) Binnenkort publiceert dit Blog een volledig overzicht van wat er van de PVV standpunten in praktijk is gebracht in de korte tijd van 1,5 jaar gedogen. Stay tuned!