woensdag 9 mei 2012

Campagnefimpje #PVV #TK2012 nu online!

De PVV gooit het over een geheel andere boeg met de campagne voor de Tweede Kamer verkiezingen 2012.

Ze laten de probleemgevallen gewoon zelf aan het woord, om zo indirect de PVV boodschap te verspreiden en potentiële nieuwe PVV stemmers de ogen te openen.


Het zou om racisme moeten gaan door het eigen volkje van Hassnae Bouazza, gisteravond bij PenW. Dit naar aanleiding van het zoveelste racistische geweldsdelict door Marokkanen. Maar Hassnae wist het onderwerp binnen 10 sec zo te verdraaien dat het allemaal de schuld was van Geert Wilders en de website Geenstijl. Lachwekkend! Volgens Hassnae worden zij en haar blanke vriendje @Frontaalnaakt Peter Breedveld toch zooo lastig gevallen door PVV stemmers op het Internet.
Echter;

A. Hoe weet zij dat dit allemaal PVV stemmers zijn? Onderbuikonderzoeksbureau Breedveld?
B.  Veel boze PVV stemmers hebben idd gereageerd op deze oproep van het vriendje van Hassnae destijds en vergeten dit niet... tja echt ongelooflijk dat er dan wat PVV stemmers boos worden. Helaas vertelde het histyrische mormel dit niet erbij gisteravond toen zij direct een poging deed om de discussie met Bart Schut over racisme te verdraaien naar zaken die niets met het centrale onderwerp van doen hebben. De welbekende "focus verleggingstactiek" van mensen die feiten en kritiek niet inhoudelijk kunnen weerleggen.

De PVV pleit ervoor om dit mens elke avond opnieuw te laten aanschuiven bij Pauw en Witteman.