zondag 13 november 2011

#PvdA doet het eerlijker

Het uiterst links, discriminerende, racistische beleid van de PvdA heeft zijn vruchten weer eens afgeworpen in Amsterdam.

De penningmeester Sharda Poes van de PvdA afdeling Zuidoost, heeft meer dan 20.000 euro achterover gedrukt vanuit de partijkas.

Volgens haar had zij hier toestemming voor gekregen omdat zij het zogenaamd overmaakte naar een "bemiddelingsbureau".

In werkelijkheid ging dit geld rechtstreeks naar haar vriendje de autohandelaar. De ING bank merkte deze dubieuze transacties op en sloeg vervolgens alarm. 

De strafeis van het het Openbaar Ministerie was oorspronkelijk 180 uur taakstraf  maar uiteindelijk besliste de rechter gisteren dat de werkloze Poes nu slechts 150 uur koffie moet gaan inschenken voor Geert Wilders. 

Deze PvdA afdeling in Amsterdam wordt al langer achtervolgd door schandalen en oplichting. Zo werd één van de (allochtone) deelraadsleden uit de PvdA-fractie van deelraad Zuid-Oost gezet, omdat hij (Randy Stena) nooit kwam opdagen bij de raadsvergaderingen. Zo waren er ook andere PvdA deelraadsleden in Zuidoost die hun eigen stichtingen subsidieerden. Waren er drie PvdA deelraadsleden die zich schuldig hadden gemaakt aan belangenverstrengeling en zelfverrijking. En maakte de PvdA Zuidoost eerder ook mogelijk dat een 30 tal jongeren (veelal criminelen) een all-inclusive vakantiereis naar Tunesië konden maken op kosten van de Nederlandse belastingbetaler. 

Kortom, het is één groot gezellig links, allochtoon oplichters bolwerk in Amsterdam. 

Misschien dat het andere 'briljantje' van de PvdA in Amsterdam, Fatima Elatik het licht uit kan doen?  

Bij voorbaat dank!