zondag 27 november 2011

Pedoclub voelt bui al hangen

Volgende week dinsdagavond (20.30 uur) wordt er in de Tweede Kamer een debat gevoerd over een mogelijk verbod of ontbinding van de pedofielenvereniging Martijn.

Haagsuh PVV-er Henk Bres heeft zich hier afgelopen jaar hard voor gemaakt. Middels een burgerinitiatief die 72.000 steunbetuigingen opleverde, heeft hij een debat over deze pedofielenclub op de politieke agenda weten te zetten.

Pedofielenvereniging Martijn heeft nu covers van magazines en ingescande oude tijdschriften die tot voor kort waren te zien, van de website gehaald. De vereniging heeft dat gedaan wegens ,,aanhoudende aanvallen’’ over de naaktfoto’s van kinderen op de website. Dat heeft een woordvoerder van Martijn zondag gesteld.

Een andere "woordvoeder"/  smeerpijp van deze vereniging is ook een fervent anti PVV psychopaat. Volgens hem zijn het allemaal 'fascisten' en proberen ze  'de vrijheid' te ontnemen (SIC!) van de vereniging Martijn.

Reactie van Wilders afgelopen zomer: 'Seks met kinderen heeft niks met vrijheid te maken: walgelijk!'

Ik denk dat iedereen die het niet met deze reactie eens is, levenslang professionele hulp nodig heeft, vastgebonden op bed in een TBS kliniek.

Wij kijken uit naar dinsdagavond!

Update 30-11: Pedoclub Martijn beraadt zich op toekomst
Update 27-06-12:  Rechter verbiedt Pedoclub Martijn

N.B. Het twitteraccount @Satoriusmtr is inmiddels afgesloten door twitter, dus een aantal links in dit artikel werken niet meer. Deze zieke psychopaat is echter nog wel actief op Twitter onder de naam @Tibaert en nog een aantal accounts.