donderdag 17 november 2011

Links fascisten draven door

Een andere mening in het linkse (islamitische) kamp is niet gewenst. Heb je een andere mening of andere politieke standpunten die niet in de moskee of de linkse heilstaat passen, dan moet je of dood of moet je de gevangenis in.

Omdat het doodschieten van een politicus met een andere mening niet meer zo makkelijk gaat na 2002, werd er zoals bekend door een club links en islamitische neofascisten in 2010 een poging gedaan om Geert Wilders van het politieke toneel te laten verdwijnen.

In het begin van dit proces stond bijna heel links Nederland achter deze rechtszaak. Echter toen in het verloop van dit belachelijke proces de absurditeit en hypocrisie ervan werd aangetoond  door de verdediging van Wilders, begonnen steeds meer linkse ratten zich terug te trekken. "Mwah misschien is het toch geen goed idee om Wilders te vervolgen" werd toen opeens de algemene stellingname. Vooral toen zij gedurende dit proces gingen merken dat een eventuele vervolging van Wilders, een ongewenste weerslag had voor links op het (potentiële) electoraat van de PVV.

Iedereen weet de uitslag inmiddels van dit belachelijke, geldverslindende proces. Wilders werd op alle aanklachten vrijgesproken op 23 juni eerder dit jaar. Wilders zaait geen haat en Wilders had geen moslims beledigd.

Groenlinks haatzaaiertje Tofik Dibi naast zijn linkse vriendjes Mohammed Rabbae en Rene Danen

Dat deze juridische uitspraak niet past in de blinde tunnel van haat van de linksmensch was natuurlijk weer te verwachten. Drie Marokkaanse parasieten hebben daarom vandaag een aanklacht ingediend over Nederland bij het Mensenrechtencomité van de Verenigde Naties. Volgens hun advocaat Ties Prakken (van het advocatenbureau Bohler die eerder Volkert van de Graaf verdedigde en hetzelfde linkse advocatenclubje die de Rode Khmer verdedigde eerder dit jaar), is de staat te kort geschoten in het beschermen van haar burgers tegen haat zaaien door Geert Wilders. 


Avocaat Pestman (Bohler Adocaten) die eerder Wilders probeerde te vervolgen om zijn mening, verdedigd hier de leiders van de links, communistische massamoordbrigade de Rode Khmer (juni 2011). 

Tja, als dit allemaal humor was dan kon je er een leuke cabaretshow over schrijven, maar helaas is dit niet het geval. Bedoelen de aanklagers nu met het 'beschermen van haar burgers' die 12 lijfwachten die Wilders minimaal nodig heeft als hij de straat over moet? Of bedoelen zij de vrijheid die bijvoorbeeld 1 van die Marokkaanse aanklagers (Rabbae) krijgt om zijn intense Wildershaat op straat rond te spuien? Zoals je hier ziet krijgt deze Marokkaanse dorpsgek alle ruimte om zijn mening te ventileren, hoe ridicuul en ziek deze ook is.

Het zal toch weer lastig worden voor deze links fascisten om aan te tonen waarom zij zogenaamd bescherming nodig hebben i.v.m. het "haat zaaien" van Geert Wilders.

Ik ga ervan uit dat ook dit linkse sprookje dan ook snel weer teniet wordt gedaan door dit Mensenrechtencomité en dit comité eerder een poging doet om deze linkse malloten op te sluiten i.v.m. het haat zaaien tegen de persoon Geert Wilders. Maar dan zou Geert Wilders een aanklacht moeten indienen en dat doet hij niet omdat voor hem de vrijheid van meningsuiting (hoe ziek dan ook) wel hoog in het vaandel staat.