zondag 6 november 2011

Immigratiecijfers: links opportunisme

Op basis van de laatste kwartaalcijfers blijkt dat we de grootste immigratiestroom hebben moeten verwerken sinds 2001.

Dit blijkt uit cijfers die gisteren bekend werden gemaakt door het CBS (althans dat meldde het NRC gisteren).

Dit gegeven is aanleiding voor links om het opportunisme weer te laten zegevieren.

In veel reacties in diverse media was het dan ook weer virtueel pissen over de PVV n.a.v deze publicatie over de immigratiecijfers;

De PVV zou de weg kwijt zijn, de PVV zou in een winterslaap zijn gevallen, dit zou wel de onmacht van de PVV aan moeten tonen, het stilzwijgen van de PVV zou opvallend zijn etc etc.

Dat zuurlinks dit soort reacties plaatsen is nog tot daar aan toe. Maar dat een politicus (Diederik Samsom van de PvdA) dit soort tweets hierover plaatst zegt toch wel weer hoe serieus we sommige politici nog kunnen nemen;

Tweetbericht van Diederik Samsom

Diederik toch. 3000 agenten die nu niet weg worden bezuinigd. Zijn toch 3000 agenten extra ten opzichte van een PvdA in de regering die deze wel had wegbezuinigd. En gaat er geen extra geld naar de zorg Diederik? Dus 852 miljoen per jaar extra naar de zorg is volgens Diederik "geen extra geld"?  Er is meer immigratie, de PvdA zal wel trots zijn, beetje lachwekkend om dit de PVV aan te rekenen. 

Het klopt uiteraard dat inperken van immigratie 1 van de kroonjuwelen is uit het PVV verkiezingsprogramma. Maar geloven deze opportunisten nu werkelijk dat de PVV als gedoogpartner van dit kabinet, decennia links immigratiebeleid binnen 1 jaar kan omdraaien? Als het antwoord daarop "ja" is, moeten deze opportunisten even onderbouwen op basis van welk beleid dan?

Het hervormingspakket voor een strenger immigratiebeleid in al zijn facetten, moet nog door de Tweede Kamer en Eerste Kamer geloodst worden. Laten we dan over een paar jaar de PVV eens ter verantwoording roepen en niet als er nog 0,00  PVV beleid in werking is gezet in Nederland.

Het is altijd lachen in het linkse cabaret der verdraaiingen en leugens.