vrijdag 11 november 2011

WARNING: Links #Occupy virus!

Net als in elke zelf respecterende stad heeft natuurlijk een Occupybasis, zo ook Atlanta. En daar gaat het nu goed mis.

Er is sprake van een heuse uitbraak van de ziekte tuberculose, ook wel 'de tering' genoemd.

Dit zal bij menigeen bijzonder weinig verbazing oproepen aangezien dit een logisch gevolg is van het wekenlang op elkaars neus zitten voor de ‘goede zaak’.

Deze werklozen, linksch hippies en andere nietsnutten zitten wekenlang in de buitenlucht zonder goede hygiëne, dan moeten ze natuurlijk niet verbaasd zijn als er paar even goed ziek worden.

Tuberculose verspreidt zich namelijk via de lucht, de meestal niet zo frisgewassen demonstranten zorgen voor een heerlijke broedplaats voor virussen en andere ziekmakertjes. Tuberculose is een longziekte, en als je in de buitenlucht even flink gaat zitten hoesten kun je er natuurlijk vergif op innemen dat je er hier en daar eentje besmet met je pas opgelopen hebbedingetje.‘Experts’ voorspelden onlangs nog dat de occupydemonstraties best wel eens ‘iets groots’ teweeg zou kunnen brengen. Naast het feit dat hier nog niets van is te merken is, zitten de heren en dames elkaar ook nog eens aan te steken met hun zuurverdiende ziektes. Ze krijgen niets voor elkaar en worden er alleen maar ziek van. Eigen schuld, dikke bult. Niemand schiet er iets mee op, iets wat normaaldenkende mensen allang hadden kunnen voorspellen. 

Nu is het alleen nog Atlanta, maar ook in Nederlandse steden kan dit natuurlijk niet uitblijven. Dat moeten we voorkomen, straks steken ze ook nog buitenstaanders aan.

Dus blijft er natuurlijk maar één ding over voor de demonstranten: klik

Ingezonden stuk