dinsdag 29 november 2011

Trotse Turk?

Trotse Turk Erdogan is van plan om de afkoopsom voor de militaire dienstplicht van trotse Turkse mannen, te verhogen naar 10.000 euro volgend jaar.

Kopen trotse Turken, die in Nederland geboren en getogen zijn, hun dienstplicht niet af dan zijn zij verplicht om een trotse Turkse soldaat te worden van een vreemd islamitisch regime buiten onze landsgrenzen.
Honderden trotse Turkse mannen staan nu in lange rijen voor de trotse Turkse consulaten in Nederland, om nog even snel de dienstplicht af te kopen voor het oude bedrag: 5000 euro. Zoals u merkt, bij de trotse Turkse bevolking die parasiteren in Nederland is er geen sprake van een financiële crisis. En mocht dit onverhoopt wel het geval zijn, dan verlenen de Nederlandse banken zelfs een renteloze lening aan deze trotse Turken in Nederland. Hoeveel rente? Niks, noppes, nada!

Sommigen vragen zich af, wat zijn nu de consequenties als zij deze dienstplicht niet vervullen, zonder dit af te kopen? Nou, dan worden deze 'trotse' Turken, die in Nederland wonen, uit de Turkse nationaliteit gezet. Poeh, dat moeten wij niet willen natuurlijk!

Gisterenavond werden er een paar trotse Turken bij een Turks consulaat geïnterviewd. De aap kwam toen al snel uit de mouw;Vraag: waar zijn deze Turken nu eigenlijk zo "trots" op? 

Dat hun ouders 45 jaar geleden massaal uit Turkije vertrokken naar Europa en Nederland, omdat er in hun moederland niet genoeg werk te vinden was waardoor er niet genoeg inkomsten waren en de sociale voorzieningen nihil? Aanschouw hier het zoveelste voorbeeld van de mislukkeling die 'multiculturele samenleving' heet. Geboren en getogen zijn in Nederland, studie, sport, werken en geld verdienen in Nederland, gebruik maken van alle royale sociale voorzieningen in Nederland....maar  toch....dan toch nog afzetten van de Nederlandse maatschappij door jezelf een "trotse" Turk te noemen en zelfs bereid zijn dit af te kopen door duizenden euro neer te leggen.

De tweedeling binnen onze maatschappij kon weer niet beter geïllustreerd worden.LOL! 


Update: Trotse Turken lenen vaak trots geld van Nederlandse banken om de afkoopsom aan de Turkse overheid te kunnen betalen, maar dan wel  RENTELOOS