vrijdag 9 september 2011

De hele leugens van Job Cohen

Het gaat slecht met de PvdA onder leiding van Job Cohen. De zoveelste stuiptrekking was vandaag weer het 'framen' van Geert Wilders.

Aangezien Job Cohen en eigenlijk de gehele linkse oppositie geen deuk in een pakje boter kunnen slaan bij het inhoudelijk bestrijden van Wilders en zijn programma, proberen ze het nog maar eens met het verspreiden van 100% leugens.

Vandaag in een interview met de redactie van Nu.nl vertelde Job Cohen dat Wilders 'halve waarheden' verkondigt. Die zogenaamde halve waarheden van Geert Wilders zijn de uitlatingen van hem inzake de massa-immigratie in Nederland.

Cohen zegt: "Om nu te spreken over massa-immigratie, daar is helemaal geen sprake van".

Aha! Van een massa-immigratie is dus geen sprake volgens onze linkse sprookjesverteller? Wilders liegt dus? Even naar de feiten kijken van het afgelopen jaar: Recordaantal immigranten van 2010. Dus niet zomaar een aantal immigranten die naar Nederland kwamen afgelopen jaar, maar een recordaantal!

Hier en daar op Joop achtige sites lees je dan dat het immigratie aantal van 'slechts' 150.000 allemaal wel meevalt. Ja op zo'n manier kan je alles wel downplayen in het linkse sprookjesbos. Laten we het aantal inwoners van 150.000 nu eens even rationeel benaderen:

Een 'middelgrote' stad telt gemiddeld  (40.000 + 100.000 /2 =) 70.000 inwoners (even telraam pakken Job!). Dus een immigratiestroom van 2 volle, middelgrote steden op jaarbasis, vindt Job dus geen "massa"?

Jammer Job, maar ook door dit populistisch linkse gebrabbel prikt een helder denkend mens zo heen. Volgende keer beter misschien, maar probeer dan eens een beetje rationeel na te denken, zonder emoties van de peilingen. Succes!