zondag 28 augustus 2011

Bassie faal: "Islamisering bestaat niet"

Toen ik de vaste column op Geenstijl van Bas Paternotte vandaag begon te lezen dacht ik eerst dat ik met een hoop sarcasme te maken had. Maar helaas, toen ik verder ging lezen bleek Bas nog echt serieus naïef te zijn ook:  "Islamisering bestaat niet' volgens hem.

 Het gaat de faal redacteurs van Geenstijl wat dat betreft steeds beter af. Concurrent willen zijn van Fransciso Jole gaat niet altijd over rozen natuurlijk. En we weten ondertussen allemaal waarop de linkse weldoeners hun 'feiten' baseren in een poging om tegen Wilders en de PVV in te gaan: goedkope leugens en/of verdraaiingen of het is gewoon pure stupiditeit.

En natuurlijk Bas, ik weet het; jij bent niet "links". Muhaha! Oh, en Bas is ook fan van Pim Fortuyn, dit gegeven zet zijn column van vandaag helemaal in een merkwaardig daglicht.

Maargoed, terug naar de kern. De Islamisering van Nederland bestaat niet volgens Bassie. Hoe definiëren 'wij' de Islamisering van Nederland?

"De maatschappij organiseren volgens islamitische principes. In ons land gelden de basiswaarden en grondprincipes van de democratische rechtstaat."
  
Er bestaan geen Sharia rechtbanken in Nederland dus waar lult die PVV nu eigenlijk over? Hier slaat de  Geenstijl columnist al direct de plank mis. Rechtbanken in Nederland, waar het islamitische Sharia recht wordt uitgesproken zijn ook niet te vinden in de Gouden Gids natuurlijk, duhhh! Dit gebeurt echter wel in achterkamers binnen de moskeeën. En ja Bas, dit gebeurt ook in Nederland! Dit geven moslimorganisaties zelfs openlijk toe! #fail!  

Ja inderdaad Bas, er vindt zover wij weten, nog geen steniging volgens het islamitische Sharia leer plaats in Nederland. Echter is eerwraak wel een feit binnen Nederland. Ga eens een bezoekje doen aan de blijf-van-me-lijf huizen en ondervraag die gesluierde, mishandelde vrouwtjes daar eens. Met eerwraak kan een moslim zich beroepen op de Sharia.  Er is ook een grote groep radicaliserende moslims in Nederland aanwezig die de democratie afwijzen, ook weer een feit. 

Buiten deze agressieve manier van Islamisering binnen Nederland worden de  minder agressievere vormen natuurlijk ook toegepast, waar de PVV zich als enige partij tegen verzet. Een paar sprekende, praktische voorbeelden:


Uit onderzoek blijkt dat een op de vijf geschiedenisdocenten in de vier grote steden de Holocaust niet of nauwelijks ter sprake brengt omdat islamitische leerlingen daar moeite mee hebben. 


Een Amsterdamse zwemvereniging heeft vijf jaar overheidssubsidie gekregen om moslima's zonder mannen te laten zwemmen.


Een Moskeeplein dat een negatief effect heeft op de verkoopbaarheid van de aanwezige appartementen rondom, is volgens het college arbitrair.


Het gedrag van de islamitische taxichauffeurs druist daarmee in tegen de wet, zo stelt politieke partij Vlaams Belang. Een groot deel van de taxichauffeurs in Brussel is moslim en honden gelden voor islamieten als onreine dieren.


De Amsterdamse HvA-docent Nourdin Belhadi, die na een bedevaart naar Mekka nog langer weigert zijn vrouwelijke collega's de hand te schudden...


ZWOLLE - Politie IJsselland deelt voortaan alleen nog lunchpakketjes uit waar geen varkensvlees in zit.

Met betrekking tot toename moslim populatie in Nederland:

Mohamed veruit populairste babynaam in grote steden

via TWITVB

En zo zijn er nog tal van praktische voorbeelden van de wezenlijke islamisering van Nederland. Kijk ook eens naar de publieke omroep waar pure islamitische propaganda de vrije hand heeft (Blog volgt nog hierover) en niet meer beperkt is tot een strikt aantal uren voor zendtijd, zoals wel geldig is voor Christelijke en Joodse omroepen. 

En dan vergeet ik nog bijna het belangrijkste voorbeeld van  islamisering, voor wat mij betreft: de poging tot het inperken van kritiek op moslims en de  islam, wat resulteerde in een langslepende rechtszaak. Nu kan Bas dit wel gaan weerleggen met het feit dat Wilders gelukkig NIET veroordeeld is.... maar de processen van Islamisering draaien toch op volle toeren in Europa en in Nederland?  Wie kan dit nu nog met droge ogen gaan ontkennen? Islamisering, dat is Wouter Bos die zegt: de islam hoort blijvend bij Nederland. Islamisering, dat is Balkenende die zegt: de ramadan draait om solidariteit en respect. Islamisering, dat is Maxime Verhagen die de ambassade in London de islam laat verspreiden in Brittannië. Islamisering, dat is Cohen die stiekem een miljoen euro weggeeft voor de bouw van een moskee. Islamisering, dat is stadsdeel De Baarsjes waar de politie een convenant met de moskee gesloten heeft en waar het Meldpunt Moslimdiscriminatie is opgericht. Islamisering, dat zijn blokken huizen waar een Hollander 's avonds niet veilig langs kan lopen. Islamisering, dat zijn tienduizenden Hollandse gezinnen die zijn weggepest door hun moslimburen. Islamisering, dat is die in elkaar geslagen homo door vijf Marokkanen in de Roetersstraat. Islamisering, dat zijn de honderden in brand gestoken auto's van NL'ers in 020-west waar de politie geen aandacht aan schonk. Islamisering, dat is de politiewoordvoerder in Gouda die weigerde de afkomst van straattuig te vertellen want dat was verboden in de grondwet volgens hem. Islamisering, dat is Jongerius die beweert dat de achterliggende waarden van FNV en islam identiek zijn. Islamisering, dat is het weggeven van paspoorten aan buitenlanders. Islamisering, dat is de voortdurende instroom van immigranten uit moslimlanden. Islamisering, dat is de politie die personeel werft in de moskee. Islamisering, dat is de politie die op bepaalde uren wegblijft uit bepaalde stadswijken. Islamisering, dat is het MDI die selectief aanklaagt. Islamisering, dat is de ex-politiecommissaris Van Riessen die op tv en internet zegt dat hij Wilders wil mollen en niet door het MDI wordt lastig gevallen en niet wordt aangeklaagd. Islamisering dat is een cartoonist die van zijn bed gelicht wordt wegens het tekenen van plaatjes waardoor moslims zich misschien wel eens beledigd zouden kunnen voelen. Islamisering, dat is het politieke proces tegen Wilders. Islamisering, dat zijn al die verkrachtingen en mishandelingen van Nederlandse vrouwen door mohammedaanse mannen. Islamisering, dat zijn al die artikelen zoals  "Ramadan en hard werken, kan dat?"

En weet je wat ook islamisering is? Dat zijn al die dhimmi's die zeggen dat islamisering a. niet bestaat; b. helemaal niet erg is; en c. in Nederland nooit zal plaats hebben, want hee, er zijn maar een miljoen moslims in Nederland..... 


En zo kent het huis van de Islamisering velen kamers.