dinsdag 30 augustus 2011

Islam propaganda publieke omroep

Geen van de aanvragers voor moslimzendtijd op de publieke omroep kregen eerder dit jaar een licentie toegewezen. Dit kwam mede door interne ruzies onder de moslimorganisaties en andere perikelen. Tsja... 'samenwerking' tussen moslim organisaties ..het is bijna een contradictio in terminis.

De 'Stichting Samenwerkende Moslim Organisatie Nederland' (SMON) reageerde destijds uiteraard zeer verontwaardigd op dit besluit van de Commissariaat van de Media. Vandaag kwam het bericht binnen dat 4 personen van de moslimomroep NMO worden vervolgd door het OM i.v.m. frauduleuze zaken.

U merkt het al, we praten hier dus over moslimzendtijd binnen het publieke bestel, op kosten van de Nederlandse belastingbetaler.

De eerste vraag die bij mij dan meteen naar boven komt is:

"hoeveel moslims in Nederland kijken überhaupt naar dit soort moslim programma's op Nederlandse zenders"?

Hun gecodeerde zenders, die binnen komen via de schotel, staan toch zelden afgestemd op zenders van de Nederlandse publieke omroep? De moslimfamilies die ik ken, en geloof me dat zijn er een hele hoop... hebben meestal Nederland 1, 2 of 3 niet eens afgesteld staan op hun tv. Toegegeven, hun kinderen dan weer vaak wel.

Een belangrijkere vraag is:

"Is deze moslim zendtijd nu bestemd voor moslims die in Nederland wonen, of is deze moslim zendtijd gewoon moslim/islam propaganda voor de niet-moslims die in Nederland wonen"?

Er wordt van alles overdreven subjectief weergegeven in dit soort programma's. Bijvoorbeeld; 'Mijn moskee is top' gepresenteerd door de uitgesproken anti Wilders haatpinguïn: Esmaa Alariachi.

Esmaa Alariachi legt het wel even uit aan ons

Helaas komen interessante onderwerpen, die het er nu echt om doen in Nederland, niet aan bod in dit soort programma's.

Zoals:

*Waarom praat bijvoorbeeld een Marokkaanse vader, die al circa 40 jaar in Nederland woont nog steeds geen woord Nederlands?


*Waarom mag een dochter van een Turkse familie geen relatie hebben met een Nederlands, ongelovige jongen?


*Waarom doet een Turkse moeder alleen boodschappen bij de Turkse bakker, groenteboer en slager?


*Waarom verkiezen moslims die in Nederland wonen Nederland toch boven hun land van herkomst?


*Waarom worden moslimouders niet geconfronteerd met het feit dat moslimkinderen bovengemiddeld hoog scoren in de criminaliteitscijfers in Nederland?


*Waarom geen voedingsdeskundige die analyseert hoe (on)gezond het is als je heel de dag vast en vervolgens weer met een volle maag in bed stapt? 


*Waarom heerst er seksediscriminatie binnen de moskee? 


*Waarom heerst er vaak afkeer tegen het Westen binnen de moskee muren?

We krijgen in dit soort programma's alleen maar voorgeschoteld wat de Islam wil! Het stellen van bovenstaande vragen is natuurlijk 'racistisch' en 'fascistisch' in het linkse sprookjesbos.

Nu een licentie niet is toegekend aan de moslim omroepen, heeft de NTR de moslimzendtijd toebedeeld gekregen. Beetje merkwaardige situatie eigenlijk: aan alle eisen zijn door de aanvragers, die de moslimzendtijd wilden gaan invullen, immers niet voldaan. Je zou dan denken: einde verhaal voor de moslimzendtijd (zo ook met diverse andere levensbeschouwingen), volgende keer misschien beter en bedankt!

Maar nee hoor, dat kunnen wij al die zielige moslims in Nederland natuurlijk niet aandoen!Nu de Islam propaganda niet meer onder een specifieke moslimomroep valt. De zogeheten '2.42 omroepen', krijgen zij nu ook de vrije ruimte qua zendtijd. Zo moet een Joodse omroep het bijvoorbeeld doen met slechts 23 uur zendtijd op jaarbasis Dit is dus een klein half uurtje per week (Einstein alert!). Op dit moment worden er zeker 3 specifieke moslimprogramma's uitgezonden per week (weet je er nog meer, laat reactie achter!). Hierbij zijn programma's als 'Opsporing Verzocht' en multicultiprogramma's als "Mijn tante in Turkije" dan wel buiten beschouwing gelaten. ;-)

Op zaterdagmiddag en zondagmiddag zien we van 12.00 tot 12.30 uur 'Het Ramadan journaal' op Nld.2.

Een aantal vaste items komen in dit programma aan bod, zoals een onderzoek bij werkgevers om te kijken hoe moslimvriendelijk deze zijn, tijdens de heilige vastenmaand. Een soort van Fitna meetlat voor de Nederlandse werkgever dus.

Waarom onderzoeken zij nooit eens moskeeën, om te kijken hoe homovriendelijk deze zijn? Oeps, wat zeg ik nu?

Zowel op de zaterdag- als zondagmiddag staat ook het programma 'Islam in Europa' op het menu van 12.30 tot 13.00 uur. Een uitzending met portretten omtrent moslims in Europa. Dit programma staat voor 31 augustus ook nog op de rol voor herhaling.


Dan staat er ook nog en half uurtje per week (in Augustus) geserveerd voor het programma 'SalaheddineNL'  Dit moet een 'satirisch'  programma voorstellen, opgenomen vanuit Marokko en veel interviews met de rap matties van Salah in Nederland. Voor de rest komt er uiteraard weer veel anti PVV gelummel aan bod door deze Mohammedaan. Dezelfde Mohammedaan die de moord op Theo van Gogh maar niet kon afkeuren.

Als we de zendtijd even optellen, komen we zo opgeteld aan dik 3 uur (specifieke) Islam propaganda per week!


Nu het laatste 'Ramadan journaal' van dit jaar afgelopen weekend geweest is, hoeven wij niet te vrezen! Vanaf 9 September krijgen wij elke Vrijdagmiddag het programma 'De halve maan' weer op de kijkbuis, terug van weggeweest! Een uur lang, van 15.30 tot 16.30.  Dat wordt een uur lang opinies aanhoren van o.a. Pvda moslim Foad Salidi, die natuurlijk ook weer zo'n uitgesproken Anti PVV malloot is.


Naast dit programma wordt deze crap ook weer herhaald op 3 September. Ik weet niet wat de Avro nog voor ons in petto heeft, misschien gaan zij ons nog verassen met een programma als: 'Zooooo moslim' de komende maanden? Of komt dit programma ook weer terug? TOP!Usio conclusio: De moslimzendtijd op de Nederlandse publieke omroep is niets meer dan ongeremde, eenzijdige islam propaganda in combinatie met een berg onversneden, simplisitische PVV haat. Weg met deze (s)linkse hobby!