maandag 29 augustus 2011

Asielaanvraag vanuit moslimlanden stagneert!

Het CBS publiceerde vandaag de cijfers van de ingediende asielaanvragen in ons land. Opvallend is dat de asielaanvragen vanuit moslimlanden met een kleine 20% is afgenomen in verhouding met de cijfers van vorig jaar.

Tijdens het PvdA tijdperk was dit wel even andere koek! In 2009 bleven er 12.400 aanvragen over voor mensen afkomstig uit moslimlanden. Dit jaar is daar nog slechts 150 van overgebleven in het eerste kwartaal. En dit is zelfs inclusief de vluchtelingen vanuit het oorlogsgebied Libië!

We kunnen voorzichtig al gaan concluderen dat kabinet Rutte 1 op de goede weg is op het gebied van immigratie beperkingen.

Het nieuwe PVV tijdperk wordt dan ook steeds meer een feit. En dit komt niet alleen door de concrete maatregelen die nu ingezet worden door dit nieuwe kabinet. Dit komt ook voor een belangrijk deel door het signaal wat nu vanuit Nederland klinkt door invloed van de PVV.

De tijd van "Sinterklaasje kom maar binnen met je knecht" is voorgoed voorbij! Deze boodschap dringt nu steeds verder en beter door in de wereld. Links verklaarde de PVV en dit kabinet nog voor gek toen zij hun ambitie kenbaar maakten omtrent de inperkingen van immigratie vanuit moslimlanden. Alles is zogenaamd onmogelijk volgens links, als het niet in hun straatje past. 'Waar een wil is is een weg', vergeten zij helaas wel eens.

Dit jaar zijn er ook maar slechts 5 asielaanvragen gekomen vanuit Marokko! Hoeveel? 5 (kies Marokko bij citizen)!  En dit is nog maar slechts het begin.

Enne... zal dit bericht van vandaag dan 'toeval' zijn? Criminaliteit gedaald met 5 procent.

Tsja ;-)
Update 18.00: D66 brekebeentje Gerard Schouw doet weer even huilie huilie.