woensdag 24 augustus 2011

Terugkijktip: 'My brother the islamist'

Meet Richard, 27 jaar en pas 6 maanden geleden bekeerd tot de islam. Deze blanke jongeman uit Engeland is zelfs nu al bereid om voor de wil van zijn god allah (tzmh) te sterven.

Deze documentaire is gemaakt door de (stief)broer van deze bekeerde moslim, Robb Leech. Hij wilde nu wel eens weten wat er in het hoofd van zijn broer verkeerd is gegaan en waarom hij dus fulltime, praktiserend moslim werd.

Een documentaire over  moslims in Engeland, die de ware islam praktiseren. Een soort Mohammed Bouyerie light dus (voorlopig!). Het geeft een beeld van de islamitische ideologie ten voeten uit.

Trek uw eigen conclusies en bekijk de docu hieronder:
Geen flash? Geen nood. Klik


Get Microsoft Silverlight Bekijk de video in andere formaten.En hoe reageren sommige moslims in Nederland, in een nabeschouwing op deze docu.?

"de demonstraties in dit filmpje worden ook beschouwd als iets extreem, ik vraag me af, wat er erg is om voor je broeders en zusters op te komen in Irak of Afghanistan. Als je tegen de oorlog bent wordt je in dit filmpje beschouwd als een extremist"

Erg typisch dus weer als je het mij vraagt. Totale verontwaardiging en de filmer heeft het allemaal weer gedaan. Maar snapt deze Nederlandse moslimbroeder, zuster, neef of nicht of whatever... nu echt niet dat het redelijk 'extreem' is, als een mens bereid is alles op te geven in zijn leven en zelfs bereid is om te sterven voor de wil van allah? Snapt deze moslim nu echt niet dat het redelijk 'extreem' is, als je bereid bent om 24/7 voor een sprookjesgod te strijden en ongelovigen te brainwashen, zodat zij zich ook totaal overgeven aan een sprookjesgod met de daarbij horende haatideologie? Snapt deze moslim nu echt niet dat het redelijk 'extreem' is, dat de moeder van deze bekeerde moslim niet voor de camera mag verschijnen zonder kopvod?

Nee natuurlijk niet, want waarom zou deze betreffende moslim dit moeten begrijpen? Het is niet voor niets zijn 'moslimbroeder'.... net als al zijn 'moslimbroeders' die honderden aanslagen per jaar plegen, wereldwijd uit naam van de sprookjesgod allah en zijn profeet Mo. Ik zeg niet dat deze moslims op dat forum een aanslag zullen gaan plegen, maar hun verwerpelijke mentaliteit zegt genoeg.

Je zou je ook wel eens af kunnen vragen of dit soort 'radicale' moslim bijeenkomsten, waar jihad en afkeer gepredikt wordt, een beperkt verschijnsel is. Nou helaas, dit linkse sprookje valt ook weer meteen weer in duigen.

Insh'allah!