woensdag 3 augustus 2011

Voelt Tofik Dibi zich echt bedreigd?


Het oproepen tot gebruik van geweld? Een reactie.

Bijna iedereen zal ondertussen wel op de hoogte zijn van de aangifte die Tofik Dibi afgelopen Vrijdag deed   n.a.v. een  tweet van @stop_Links. 

Nu er slechts één kant van deze ”show” belicht is, is het misschien ook wel eens fair om de andere kant van deze “show” te belichten en het perspectief eens verder uit te diepen. 
Afgelopen dagen werd ik de linkse haatzaai-campagne met  de goedkope prietpraat over verantwoording van Geert Wilders m.b.t. de massamoord in Noorwegen aardig zat. Tofik Dibi in het bijzonder. Ik word  ondertussen dan ook aardig onpasselijk van Tofik, als ik hem hoor of zie 'ageren' en zijn politiek pruts agenda (geleid door een chronische Wildersobsessie) weer zie verkondigen.
Braaf vertelde Tofiki de media dat Geert Wilders uiteraard niet verantwoordelijk kan worden gehouden voor de zieke  daden van die psychopaat uit Noorwegen. Maar Tofik vraagt dan tegelijkertijd wel een tweede kamer debat aan, waarin hij vraagt of  Geert Wilders verantwoording kan gaan  afleggen voor het “klimaat” die hij zou hebben geschapen. Dit “klimaat” (zure linkse regen?) zou er wel eens toe kunnen leiden  dat er ook een Breivik opstaat in Nederland. Op deze manier komt zijn initiële uitlating over Wilders, waarin hij stelt dat Wilders  niet verantwoordelijk is voor die massamoord, wel in een heel merkwaardig daglicht te staan.

Deze bizar kromme relativering uit het linkse kamp onder leiding van Tofik Dibi, in combinatie met een Tweet die ik toevallig  voorbij zag komen die verwees naar een afbeelding van Tofik Dibi met een pamflet  in handen. Op dit pamflet staat Wilders op een pakje Marlboro sigaretten  afgebeeld, met de  tekst: “Extremist, brengt u en de samenleving ernstige schade toe”.  Dit droeg Tofik Dibi met de volle wetenschap dat  Wilders zijn leven al jaren niet meer zeker is. Maar daar mag je van een gemiddelde linkse anti Wilders fanaat uiteraard niets over zeggen, want dat is nu eenmaal zijn “’eigen schuld”’.


Deze demonstratie werd destijds georganiseerd  door de links ’internationale socialisten’, een zeer abject extreem links clubje.  Als  u niet (meer) weet wie de ‘internationale socialisten’ zijn, dan herinnert u zich misschien dit ‘fraaie’ haatzaai prentje uit 2002 nog wel, van dezelfde links socialistische kruisvaarders:De plaats waar de kogels terecht moesten komen in het hoofd van Fortuyn werden weergeven d.m.v. een rode (socialistisch) dikke pijl. Het eindresultaat weten we nu allemaal.

Saillant detail is dat Tofik Dibi destijds werd opgepakt bij deze anti Wilders demonstratie door de politie. Justitie vroeg toen aan Wilders of hij aangifte wilde doen vanwege haatzaaien, in dat geval had Tofik vervolgd kunnen worden. Echter sprak Wilders alleen zijn afschuw uit over dit extreem linkse clubje en pamfletten, maar toch vond hij de vrijheid van meningsuiting hoger in het vaandel staan. Dus Tofik de haatzaaier, had toen helemaal niets te vrezen.  


En dan gaat deze zelfde Tofik nu Wilders ter verantwoording roepen over een toon van het debat? Over een klimaat en/of een voedingsbodem van haat wat geschept is door hem? Een gotspe! 

Natuurlijk werd ik hierdoor aardig pissed off afgelopen week en plaatste ik diezelfde avond het twitterbericht met een Adje (@) richting Tofik (ik dacht trouwens dat hij mij allang geblokt had, dus ik ging er niet eens van uit dat hij het zelf zou lezen). Over de style van formulering van mijn tweet richting Tofik valt te twisten.  Ik kan mij ook goed voorstellen dat de toon van dit Tweetje Tofik niet bevalt. Maar is het  “verdelgen’’ van een insect nou niet precies dezelfde soort beeldspraak als wat Tofik daar in die demonstratie gebruikte m.b.t. een pak sigaretten die dodelijk zijn en zeer schadelijk voor de gezondheid?

Ik vond het dan ook weer zo typisch en doorzichtig hoe Tofik deze tweet van mij politiek uit probeerde te buiten. Waarom? De avond voor deze aangifte ging hij eerst even tweet plaatsen waarin hij aankondigt dat hij een aangifte “overweegt”:Toen ik dit hoorde (Ik had deze tweet  zelf nog niet eens gelezen) dacht ik bij mezelf: waar maakt Tofik zich nu eigenlijk  zo druk over?  Over de ‘’ verdelging’’ van een insect? Of over ‘‘PVV op 1’?

Natuurlijk weet hij dat dit door de media opgepikt wordt (die zich alleen selectief focusde op 'insecten verdelgen' en het eerste gedeelte in het twitterbericht wegliet). En natuurlijk weet hij ook weer zijn links fanatieke aanhang te mobiliseren om in actie te komen tegen die “verschrikkelijke” @Stop_Links op Twitter. De racist, NSB en Nazi  schofferingen vlogen mijn TL  uiteraard weer binnen. Over de velen doodsbedreigingen zal ik maar niet verder  uitwijden (NOS journaal vond dit ook niet interessant trouwens ;)).  Maarja, deze bedreigingen van de linksch “tolerante” en socialistische fanatiekelingen op Twitter ben ik alweer bijna een jaar gewend.  En nee ik heb nog nooit aangifte gedaan van deze links infantiele amoeben.


Een dag verder, Vrijdag dus... ging Tofik Dibi daadwerkelijk aangifte doen van een "bedreiging" op Twitter van mij m.b.t. de eerder vermelde Tweet. Jaja, het bericht roept nu opeens op tot geweld (insecten vrees niet), zoals Tofik nu beweerde.  Op deze manier  kan je overal wel spijkers op laag water gaan zoeken. Zoals ik al eerder kenbaar maakte, ik vind Tofik een vrij abject in infaam mannetje maar waarom zou hij dood moeten? Hoe oneens je het ook kan zijn met een politicus, geweld moet never nooit ingezet worden (laat die hobby maar aan links over). Hoe graag de linkse kruisvaarders rechts en vooral PVV stemmers ook weg willen zetten als gewelddadig. Wat zou ik mij diep schamen als een links politicus, die ik verafschuw, de rest voor zijn leven met 24/7 beveiliging zijn leven zou moeten doorbrengen.

Het is jammer dat links nu zelf nog steeds  niet inziet dat het continu “framen” van de persoon Wilders,  als het “ultieme kwaad” op deze wereld,  pas echt oproepen tot geweld. Het bewijs is geleverd in 2002 en nu met Wilders, die al jarenlang zijn leven niet zeker is en niet één stap meer in de vrije samenleving kan zetten zonder een cordon van beveiligers om zich heen.

Het is allemaal erg flauw van Tofik, om dan na de aangifte (mediamomentje weer gehad natuurlijk over die "levensgevaarlijke" PVV stemmers)  pas een handreiking te doen naar mij. 


Een gesprek  vind ik meer dan prima. Maar waarom dan eerst  aangifte gaan doen en daarna een poging wagen om zaken  uit te gaan praten?  Erg merkwaardig weer.

Nog even het geheel recapituleren:
- Breivik pleegt een afschuwelijke massamoord in Noorwegen.
- De media suggereert min of meer dat Wilders inspiratiebron Breivik is.
- Wilders neemt namens de PVV met afschuw afstand van Breivik.
- Tofik vindt afstand PVV (lees Wilders) onvoldoende en kwaakt van grote afstand iets over de verantwoordelijkheid van de PVV om de woede te kanaliseren.
- Tofik haalt zich de woede van mensen op zijn hals die emotioneel verschillend reageren en hem dat op hun manier duidelijk maken.
- Tofik doet aangifte.

 
Heeft Tofik hier nu niet net zo'n grote verantwoordelijkheid als Wilders om de woede te kanaliseren zoals hij zo mooi richting PVV/Wilders verwijt?  En daar gaat hij dus de mist in.

Het ziet er ook niet echt naar uit dat Tofik zich bedreigd voelt (terecht) overigens, want dezelfde avond twitterde hij nog dat hij dat hij lekker ging dansen en hoopte dat de DJ goed zou draaien anders zou hij insectenverdelger gaan gebruiken:


Op zich kan iedereen hier de humor wel van in zien denk ik zo.  Ik ook zeker. Totdat iemand mij erop attendeerde dat je uit dit bericht ook zou kunnen halen dat hij de de DJ zou gaan ‘verdelgen’  Oehh Alarm! Doodsbedreiging voor de DJ in de betreffende sjans club van Tofik!….. ohnee wacht… ..*sigh*


Groet @Stop_Links die verschrikkelijke PVV-er ;) 


* Stop_Links twittert nu verder onder de naam @StopLinksch omdat @Stop_links na de linkse haatcampagne 'suspended' is door Twitter.