woensdag 31 augustus 2011

Achterlijke cultuur staat boven de wet?

Een Turkse inwoner van Oostenrijk is vrijgesproken van kinderverkrachting omdat er volgens de rechter een lange Turkse 'culturele traditie' zou bestaan waarin seksueel misbruik van kinderen normaal (sic!) is.

In mei 2011 besloot de deelstaatrechtbank in het Duitse Osnabrück dat kinderverkrachtingen door Turken in Duitsland niet langer bestraft hoeven te worden, omdat deze onderdeel vormen van een eeuwenlange islamitische traditie.

Een moslimgezin moest verantwoording afleggen voor het feit dat een 20-jarig mannelijk gezinslid een meisje van 11 had verkracht. "Is een islamitische traditie", was het verweer van het gezin, ondanks het feit dat er in Duitsland hele andere wetten gelden voor het seksueel misbruiken van kinderen. Niettemin accepteerde de rechter deze uitleg. De dader kreeg niet eens een taakstraf opgelegd.In Oostenrijk heeft een rechtbank nu een vergelijkbaar oordeel uitgesproken. In het stadje Bruck ontdekte een supermarkt medewerkster bij toeval foto's waarop te zien was hoe een Turkse man een jongen misbruikte. Ze ging onmiddellijk naar de politie. Het openbaar ministerie werd ingeschakeld, maar de Turk krijgt géén straf. Reden: het verkrachte kind is de eigen zoon van de Turk, en het zou hier gaan om een 'jarenlange familietraditie' (sic!). Het kind zou zich niet verzet hebben omdat hij zijn vader niet wilde 'kwetsen'.

Marokkanen en Turken die in Nederland wonen prefereren ook nog (te) vaak een huwelijk van iemand binnen de eigen familie. De passage uit de Quran: "Bescherm je eigen bloed" wordt wat dat betreft een beetje erg letterlijk genomen door deze bevolkingsgroepen.

Wat een "schande" toch he? Dat wijlen professor Pim Fortuyn ooit eens zei in de Volkskrant: "De islam is een achterlijke cultuur" ...zucht.


Nb. De website FOK had dit artikel (grootste gedeelte) eerder deze dag al geplaatst. Maar waarschijnlijk door boze, beledigde en gediscrimineerd voelende moslims hebben die lafaards het artikel snel van de site afgehaald.  #fail! 


Haat en leugens? fail!