zaterdag 27 augustus 2011

Bewoners Helmond aan het woord na bezoek Wilders

Zeau, en dan nu maar even wat willekeurige bewoners voor de camera slepen in Helmond na het werkbezoek van Geert Wilders. Wat vinden deze locals nu van het bezoek van Geert Wilders aan hun stad naar aanleiding van het heersende Marokkaanse terreur 'incidenten'?

Zoals je zelf kan zien; sommige willen het niet direct uitspreken (kennen Wilders niet, lol), anderen vinden het maar 'tsja'...en weer anderen vinden het ook uitgesproken zeer goed dat Wilders polshoogte komt nemen.

Maar nu komt het. Dan komt meneer de Marokkaan voor de camera. Die spuugt even wat linkse doctrine in de microfoon uit: "Hier is helemaal geen overlast, de mensen maken er allemaal maar een groot verhaal van ...snap je?!" ..... "Wilders  moet terug naar waar hij vandaan kom, snap je?"  ..LOL!

En wat vindt je er van dat Geert Wilders hier komt praten dan?
"Dat is niet goed weet je, Wilders bezorgt ons een slechte naam in Helmond, snap je?" 

De typerende Marokkaanse mentaliteit weer, in vol ornaat;  'het is allemaal jullie schuld, wij doen niets verkeerd'... zoals het altijd en overal gaat. Daarom komen wij ook zo makkelijk tot een oplossing met deze bevolkingsgroep in Nederland. NOT!Jammer dat de interviewer de Marokkaan niet confronteerde met het feit dat de meerderheid van de inwoners in Helmond op de  PVV hadden gestemd tijdens de afgelopen gemeenteraadsverkiezingen. Dan had hij misschien wat beter kunnen begrijpen waarom volksvertegenwoordiger Wilders bij hem in de stad op bezoek kwam. Ergens kan ik wel begrijpen dat hij Wilders liever z.s.m. weer ziet vertrekken uit zijn stad. Hij voelt de bui natuurlijk al hangen. Dadelijk worden de problemen aangepakt die ...ehh....eh niet bestaan ofzoiets. ;-)

Wilders krijgt trouwens ook altijd kritiek van links dat hij het gesprek niet aangaat met moslims in Nederland. Nu is het voor hem natuurlijk al niet erg makkelijk i.v.m. de beveiligingsmaatregelen, om even de straat op te gaan en een gesprek aan te gaan, maar is dit nu een "Zionistische Jood" die hij hier te woord staat, of is dit nu een...een.. een moslim?

BAM!