maandag 5 september 2011

Investeringen in de zorg een feit

Slecht nieuws voor de linkse doemdenkers! De zorgparagraaf uit het PVV verkiezingsprogramma wordt per 2013 concreet in praktijk gebracht.

De plannen, die door de linkse oppositie bij voorbaat als 'onmogelijk' gekwalificeerd werden, worden dan nu toch echt werkelijkheid.

De uitvoerder van dit PVV beleid (minister Schippers), had er in de eerste instantie nog moeite mee. Het kroonjuweeltje van Fleur Agema (inzet): 12000 'handen (mensen) extra aan het bed', bleek moeilijk te realiseren. De oppositie greep deze uitspraak van de minister natuurlijk direct aan, en een spoeddebat was een feit. Fleur Agema werd o.a. beschuldigd van "het beloven van Fata morgana's" omdat zij dit debat onnodig vond.


 Ons aller Tofik Dibi deed natuurlijk ook nog even een duit in het zakje:

"'Opvallend, dat de PVV nu liever alles in de achterkamertjes wil oplossen"

LOL!  Altijd lachen natuurlijk met die hofnar van Groenlinks. Uiteindelijk blijkt dit spoeddebat dan ook inderdaad onnodig geweest te zijn. De poging van de oppositie om via dit onnodige debat de PVV in de media uit te spelen, is dan ook weer faliekant mislukt.


Vandaag maakte staatssecretaris van Volksgezondheid Veldhuijzen van Zanten bekend dat er een convenant is gesloten met de zorgsector voor een investering van 852 miljoen euro in de langdurige zorg (ouderen, chronisch zieken, gehandicapten) extra op jaarbasis. Daarnaast komt ook de PVV belofte van 12.000 mensen extra personeel in de zorgsector uit. De nadruk zal hierbij komen te liggen bij de ouderenverzorging. Het werken in de zorg wordt nu ook aantrekkelijker gemaakt door inperking van de overmatige bureaucratie. Een veel gehoorde klacht altijd binnen de zorgsector.     
  
Omdat er over de nieuwe PGB (persoons gebonden budget) plannen nog veel onduidelijkheid (spookverhalen, linkse leugens) bestaat, is onderstaand filmpje een aanrader om te bekijken:Om je vingers bij af te likken.


Dit land kan zoveel beter!

Update 21.00 uur: Groenlinks kan het weer niet geloven, snapt het niet...een debatje dus weer. Zucht.