dinsdag 6 september 2011

Van Jole meet met twee maten


Na de zomerstop startte Powned gisterenavond weer met hun uitzendingen op Nederland 3. Naar aanleiding van mijn artikel op dit Blog, was dit een mooie gelegenheid voor Powned om Francisco van Jole eens te confronteren met de publicatie van mijn cartoon, als reactie op de cartoon van Soeterbroek.Precies wat ik aan wilde tonen met deze cartoon, werd nu perfect in beeld gebracht door Powned.

namelijk: De hypocrisie van links! Het meten met twee maten in optima forma.

Nu maakt Jole zich wel opeens  'zorgen' om zijn tekenaar Soeterbroek...nu vindt hij het wel te ver gaan... en nu kan deze cartoon niet geplaatst worden op zijn site, een site van de PUBLIEKE omroep nota bene. En die tekening van Wilders, die dood met een schaar in zijn hart op de grond ligt? Tsja ehh.. hierbij kan je je bij afvragen:
"wat is daar nu precies aan de hand"?
Meneer van Jole wilde hiermee 'een discussie' los maken. Een discussie van 'hoe dood' Wilders nu eigenlijk is ofzo? Zieke malloot!

In de Joop-kliniek gaat van Jole ondertussen verder om zijn anti Wilders fans te voeden. Zo zet hij Wilders weer weg, alsof hij die zieke cartoon van Soeterbroek wilt 'verbieden'. Want als Wilders zijn walging uitspreekt over die cartoon, dan maakt van Jole ervan dat Wilders deze wilt 'verbieden', zoals hier in zijn column. Het verspreiden van linkse leugens, en de meute ophitsen zijn de enige twee doelen van Jole op zijn Vara site. Volkert zal vast trots zijn op Franciso en zijn bende.

"Maar Soeterbroek is toch geen Volkert of Mohammed?" Stelt van Jole in zijn column. Joh, je meent het? Maar heeft hij er wel eens 1 seconde bij stil gestaan dat er tussen de lezers van zijn site wel heel veel Volkert en Mohammed fans zitten? Aanschouw hier een klein voorbeeld daarvan.

Maarja, net als in 2002 'begrijpen' dit soort linkse rakkers het pas als een moord daadwerkelijk heeft plaats gevonden. Achteraf dus. Dan is hun missie geslaagd en wassen zij hun handen in onschuld.

          

Fragment confrontatie van Jole door Powned