maandag 19 september 2011

De rode bril van het CPB

Dat het Centraal Planbureau (CPB) de wereld door een socialistische rode bril bekijkt was al eerder duidelijk geworden. Voor de tweede kamer verkiezingen in 2010 weigerde het CPB het financiële hoofdstuk uit het PVV verkiezingsprogramma door te rekenen op punten van bezuinigingen op linkse hobby's en immigratiebeperkingsmaatregelen. (bekijk fimpje hieronder).

Het CPB debacle met dit huidige kabinet begon met de onduidelijkheid van het CBP omtrent de doorrekening van het PGB (persoonsgebonden budget) op verzoek van GroenLinks. De GroenLinks leden waren helemaal in hun nopjes omdat de conclusie van deze doorrekening volgens het CBP was, dat de bezuinigen minder zouden gaan opleveren dan begroot was door het kabinet. Later nam het CBP deze voorbarige conclusie terug en was de stok, waarmee de linkse oppositie dit kabinet mee dacht te gaan slaan, weer snel afgebroken.

Het CPB laat waarschijnlijk steken vallen omdat het hun niet helemaal lekker zit dat hun geliefde PvdA niet in dit kabinet zit. Wat het voor hen nog erger maakt, is dat de PVV regeringsinvloed heeft als gedoogpartner. Minister Verhage heeft nu een kritische brief gestuurd naar de CBP baas Coen Teulings (foto). Terecht wijst minister Verhage in zijn brief op de vooringenomenheid en het knoeiwerk van het CBP. Toen Wilders vorig jaar al stevige kritiek uitte op het CBP werd hij natuurlijk weer als een gek weggezet door de linkse kerk. Maar nu wordt hier toch weer het gelijk van Wilders bevestigd. Nu deze brief van Verhage is uitgelekt is Plasterk van het PvdA erg boos op Verhage. "Het CBP wordt tot aan de enkels afgebrand" zo stelt hij. Oh wat is dit toch raar meneer Plasterk. Het CBP verstrekt buiten het kabinet om informatie aan de oppositie, zodat zij met cijfers konden gaan slaan die de minister zelf niet eens had. Het afbranden waard dus.

De PvdA heeft de afgelopen decennia z'n macht misbruikt om op alle cruciale plekken vertegenwoordigers van de übermenschen te plaatsen. Het zal nog jaren gaan duren voordat die linkse infiltratie ongedaan is gemaakt.

Laten we beginnen met deze partijpolitieke dependance van het PvdA campagneteam maar eens af te gaan breken!

Reactie Geert Wilders 2010 na weigeren CPB doorrekenen van PVV standpunten