zaterdag 10 september 2011

Allah laat het afweten

De mogelijke opvolger van Job C. ... Samir A. gaat helemaal kapot in de gevangenis met zijn mattie Mohammed B.

Samir A. is gisteren plotseling overgebracht naar de terroristenafdeling van gevangenis De Schie in Rotterdam. Hij zat eerst op diezelfde afdeling in Vught, waar nu alleen nog Mohammed Bouyeri, de moordenaar van Theo van Gogh, gevangen zit. Volgens Abida, de vrouw van Samir worden deze gevangenen onmenselijk behandeld.

De afdeling in Vught sluit eind deze maand definitief. Samir A. is veroordeeld tot negen jaar cel voor het voorbereiden van een terroristische aanslag. Beide mannen zitten in eenzame opsluiting. Samir komt in 2013 vrij, net op tijd voor de volgende Tweede Kamer verkiezingen in 2014. In de wandelgangen wordt er al druk gespeculeerd dat hij in dit zelfde jaar nog het stokje van Job Cohen zal gaan overnemen. Mohammed Bouyeri heeft levenslange gevangenisstraf, Groenlinks moet het dus voorlopig nog even volhouden met Jolande Sap. Misschien bestaat Groenlinks nog als Mohammed met gratie vrijkomt, over een jaartje of 40.

Onmenselijk regime
Abida de moslimpinguïn van Samir, vertelt dat het regime onmenselijk is. Voor Samir zou het alleen maar enigszins dragelijk zijn, omdat hij weet dat 'ie in 2013 vrij komt. Mohammed heeft levenslang en de eenzame opsluiting zou hem zwaar vallen.

Samir kon hem horen. Hij schreeuwt en praat tegen zichzelf. Nu zullen de meeste, ongelovige, onmenselijke  Nederlanders denken: laat maar lekker wegkwijnen dat monster. Maar ondanks zijn daad is hij nog steeds een mens, aldus Abida in de Volkskrant. 'Ik geloof niet meer in het Nederlandse respect voor mensenrechten.'

Nou maak je vooral geen zorgen Abida. De linkse kerk geeft jou juist heel veel respect en zij leven ten alle tijden met jullie arme zielen mee. Zo kreeg jij gisteren nog een podium aangeboden (zie filmpje) door de Vara, om uitvoerig je verhaal te kunnen doen. Met alles werd rekening gehouden; speciaal voor jou stond er geen alcohol op tafel, je kon gehuld in een semi-Burka aan tafel zitten en omdat de islam het niet zo heeft op handjes geven aan een vrouw, werd dit ook (hoe ongebruikelijk ook) overgeslagen na het gesprek (kreeg je zelfs nog applaus voor) ...kortom: the respect was all yours Abida!

Vara's website Joop.nl zal binnenkort vast nog wel een actie initiëren om de eenzaamheid van die arme Mohammed Bouyeri te verzachten. Door middel van fanmail, bloemen, gebedkleedjes, Arabische porno en niet te vergeten....een aantal mooie films van Theo van Gogh op DVD.

Veel sterkte arme stakkers, allah zij met jullie...ohnee wacht...


Moslimpinguïn Abida  in DWDD 9-9-2011